måndag 1 september 2014

Då säger jag Hej då


Hej på er alla där ute!

Det duggar inte tätt med inläggen här numera. Trodde att det var en period som skulle gå över men jag har nu insett att den inte kommer att göra det. Det händer saker i livet och man tar andra vägar mm. Man hittar nya intressen och gamla försvinner. 
Numera ägnar jag nästan inget alls till inredning, trodde det berodde på att vi numera har två små underbara barn men icke. Den stora passionen för just inredning finns inte längre på den stora skalan utan det är mer barnens inredning som ägnas tid nu. 

Att vara fru och mamma till två prinsessor har verkligen vänt mitt liv, vänt till det bättre och mer harmoniska. Vi gör så mycket skoj tillsammans och det är i princip barnen som tar den mesta tiden. Som tur är har Tyra ärvt mitt pysselintresse så det gör vi ofta. Det är mycket inredning och kläder till barnen, vilket också Tyra älskar. Ju mer barnen växer desto mer fritidsaktiviteter blir det också. Tiden är ett rackarns hinder ibland. 

Nu ska man verkligen ägna sig själv kvalitetstid, egentid eller vad det nu kallas (min man tjatar jämt på mig att jag måste ta mig den tiden ibland). Det gör jag, tro mig, men det är inte som tidigare att det går till inredning. Baka, shoppa barnsaker, pyssla och läsa går min egentid till, det som jag verkligen vill. 
Jag njuter verkligen att vårt familjeliv och jag bara håller med alla som säger att det är såååå underbart med barn. 

Ja, nu är detta en anledning till att jag inte kommer att fortsätta blogga här. Det känns inte som att den blogg som jag en gång startade, passar in på mig längre. Jag kommer nog att fortsätta blogga, men inte här och inte om det jag tidigare bloggat om. Bakning och barn är nog det jag bygger vidare på.

Sen har Instagram blivit så stort att många bloggar hamnar i skymundan tyvärr. Det är väl så, det går framåt och hittas på nya saker. 

Jag kommer att fortsätta finnas på Instagram för de som vill kika in där. Men nu under ett annat namn
Prinsessornaglitter (men fortsättning på mitt gamla konto, så ni som redan följer är kvar)
Hoppas vi ses där


Kram Teres


7 kommentarer:

 1. Så underbart att höra att ni har det så härligt! Låter fantastiskt med all fokus på barn, pyssel och bakning, du är ju så duktig!

  Tråkigt på ett sätt att du avslutar här men samtidigt ser jag fram emot det nya =) Och jag följer ju på insta såklart, när jag hinner iaf. :)
  Stor kram på dig och din fina familj!
  Catta

  SvaraRadera
 2. Kommer sakna dig massor eftersom jag inte har Instagram.

  Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Då vet jag att det är du som är prinsessorna glitter. Så himla gulligt. Man måste göra det som känns rätt i hjärtat. Meddela gärna om du startar en ny blogg:)
  Ha de fint o njut med din vackra familj!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Neeeej, så tråkigt. Hos dig har jag hittat så många uppslag. Börjar du blogga någon annan stans måste du lova att du meddelar mig. Ha det bra

  SvaraRadera
 5. Hej! Har följt din blogg i flera år, väldigt tråkigt att du ska sluta, men tack för den här tiden. Mina barn är födda -10 & -13, nästan som dina. Vill gärna fortsätta följa dig på instagram, mitt namn där är johanaj

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt, men jag förstår att inte tiden räcker till. Har tyckt det varit extra roligt att titta in till dig, så du haft så mycket fina inrednings och fina saker för trädgården. ja, som d vet gjorde jag efter ditt fina med pallkragarna och blev så nöjd. Sedan att du har fått dina barn på samma sätt som jag, både och, det tycker jag gör det hela mer fantastiskt att titta in här hos dig. tack för allt du har delat med dig av.
  Ha en fin söndag!
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Sv: då kanske man ska titta på blomsterlandet en runda.
  Har verkligen i stort sett sträckläst hela din blogg, underbar!
  Särskilt allt med inredning, pyssel och jul! Fick sjukt mycket jullängtan av alla dina fina bilder!

  Ha en fin fin helg!

  SvaraRadera