söndag 5 februari 2012

Favvis korg

Hjälp, vilken kyla vi har haft i helgen. Vi har bara varit inne och myst, men det kryper i benen när man inte kan vara ute som vanligt. Det som är tråkigast är att Tyra inte kan sova ute i vagnen som vanligt. Hon sover superbra utomhus och få andas in frisk luft för att orka med bus hela dan. Vi brukar få väcka henne efter 2-2½ timme då hon kan sova läääänge.


Jag hör till dom som gillar rottingkorgar som förvaring. Det är perfekt att ha filtar, kuddar, sjalar mm i dem. Dock har vi ett bekymmer...... eller stort. Det är väldigt svårt att behålla renheten i filtarna när man har katter som ÄLSKAR korgarna mer än sin matte. Deras favorit är också min favorit. Den härliga vita fikakorgen med vitt tyg inuti. Numera är tyget grått av allt katthår och smuts.

Det finns vissa saker man inte vill att katterna ska göra men det är svårt att få dem låta bli. Har ni tips så mottages det tacksamt. Det känns som om vi har provat allt.

Apelsin/citronskal funkar inte, vår minsta katt äter t o m apelsin.
De där dofterna man kan köpa är helt värdelösa.
Skvätta vatten med blomspruta är inte heller farligt då de gillar vatten.

Ja, som jag nämnde. Jag tar gärna emot tips som vi kan prova.

6 kommentarer:

 1. Vilken sötnos i korgen. Ja kallt kallt kallt! kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Du får helt enkelt klä den med ett tyg till katten och så får du ta av detta när du skall använda den till något annat.

  Eller lägga något omysigt överst:-)

  Katter är envisa.

  Lycka till

  SvaraRadera
 3. Vilka toksöta bilder- vad gör väl lite katthår;) Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken söt korg! :)

  Ha en skön måndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hur kallt har ni haft? Jag bäddar in lillpojken ordentligt och lägger filtar över vagnen och han sover som en stock ute :) Men under 20 minus vill man kanske inte ha dem ute.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 6. Vilken fin korg! Var har Du köpt den? Å vilken fin katt ;) Typiskt katter det där :) Jag har tyvärr inga bra tips till Dig ang katterna, det e hopplöst att försöka få dem att göra som man vill, men vad gör man? ;)

  Jag har följt Din blogg lite grann, vill bara säga att den är jättefin och jag älskar Din stil i hemmet! :)
  Kram
  Sofie

  SvaraRadera