måndag 28 november 2011

Kuse & undran

Hej på er i stormiga Sverige!

Hua vilket väder ni har. Vi har också ett ovanligt väder här nere, olidlig värme som dragit in. Runt 40 grader i skuggan och det går knappt att vara utomhus. Blixtrar och dundrar på nätterna men det är inte som hemma att luften blir friskare efter ett oväder inte. Hoppas på mer mildare "jul" väder veckorna som är kvar. VI passerade halvtid förra veckan här nu.

Bjuder er på en bild av en så äcklig och stor kuse som vi knäppte på vattenlandet. Den var stor som en fladdermus och det klickade när den kom flygande.Jag skulle behöva er hjälp nu.
Jag söker nätbutiker som även har fina barnsaker. Jag brukar vara in på flera men det står helt stilla och eftersom nätet inte går så fort här nere är det världelöst att surfa runt bara. Behöver klicka hem lite julklappar härifrån. Hoppas ni kan ge mig några tips.
Julias Vita Drömmar och In My House har jag varit in på. Hjälp mig med fler tack...

3 kommentarer:

 1. Hej vännen! Kul att få ett litet livstecken. Även om bilden inte var den trevligaste.. ;) Vad är det för nåt?! Jag har en bloggkompis som har butiken http://www.kulpariktigt.se/ Kanske det kan vara något?
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Oj så varmt ni har det, lagom är allt bäst.
  Här hemma längtar vi efter snön så det värker. Ingen stämning alls.
  Hoppas allt går bra för dig och din lilla familj.
  En butik på nätet som jag tycker har väldigt mycke fint är Syster Lycklig.
  http://www.systerlycklig.se/barn-c-112-1.aspx
  Ha de så gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Vilken värme ni har. Hoppas att allt går bra för er. Här är det stormigt värre!/Lila-Christina

  SvaraRadera