onsdag 14 december 2011

Bakslag till julen

Hej på er!

Nu har det gått några veckor igen och vi är fortfarande kvar i Sydamerika. Här går det väldigt segt kan jag lova, vi kommer troligen inte att kunna åka hem som planerat på nyårsafton heller. Allt stänger här 23/12 och öppnar åter efter nyår och vi har inte fått ut vår dotters papper som behövs för att kunna åka hem. Vi längtar hem nåt så otroligt och detta är verkligen tungt. Det är tur att vi har vår dotter som livar upp stämningen, vi har haft sån tur som fått världens underbaraste dotter.
Vi passar på att göra så mycket som möjligt här och eftersom det är väldigt billigt det mesta så unnar vi oss ganska bra. Dessa smaskiga menyer är svåra att motstå. Tänk att ha såna barnvänliga lekställen där man kan äta, fika och leka som de har här.Oreo kakor som är så dyra hemma i Sverige kostar 7 kr här nere. Samma paket som kostar 27kr hemma. Undrar hur många paket vi har ätit:) Oreoglass är en favorit här bland många. Synd att det inte går så bra att baka i vår gasolugn med enbart värme underfrån.

Nä, nu ska vi besöka Burger King och försöka få lite smaker hemmifrån. Vi saknar så många smaker hemmifrån och efter snart 8 veckor borta så vill man bara HEM till kylan.


14 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att det krånglar. Jag förstår om ni gärna vill hem till ert med er dotter. Komma in i rutiner och sådär... Håller tummar och tår att det löser sig snabbare än kvickt!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Åh hej på er. Vad tråkigt att det går så segt. Måste kännas tufft då man längtar hem och vill starta sitt nya liv men den underbara flickan. Stort grattis förresten. Måste kännas underbart :)

  Kram, God Jul och Gott Nytt År passar jag på att säga.
  /Josefin

  SvaraRadera
 3. Så kul att höra från dig!!!
  Härligt att höra om er dotter men sååå tråkigt att ni inte får komma hem ;)) Mumsa glass så är ni snart här!
  kram kram på er alla
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Förstår att väntan och hemlängtan är stor. Jag har bott i Moskva så jag vet att det där med pappershantering är något helt annat än i Sverige suck kram från ett regningt Hjo Sofia

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att ni inte kan komma hem till jul med er lilla! Och andra skulle ge vad som helst för två mån i värmen... Förstår att ni vill hem och starta ert "vanliga" liv i Sverige med världens finaste. Ni låter som kloka människor som ändock gör det bästa av situationen. Här i Sverige, i den del som jag bor, har vi haft 5 + och regn varje dag den senaste veckan. Ingen vidare julstämning ännu alltså. Kanske får ni inblick i landets jultradioner så ni kan tillföra lite sydländska toner i er framtids jular hemma i Sverige. Många goda jultankar till er där borta!!!

  SvaraRadera
 6. Usch vad tråkigt att det skall strula till sig med hemresan.. Förstår att ni vill hem och vara en familj nu..
  Ha det nu så bra det bara går tillsammans med er fina dotter..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag kan tro att hemlängtan är STOR nu. Hoppas tiden går fort nu så ni snart är hemma igen:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Tråkigt när det strular så! Hoppas att det löser sig under veckan.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hejsan!

  Det var såå länge sedan jag hälsade på här ser jag..och jag vill börja med att varmt gratulera er till er lilla dotter!! <3 <3

  Jag förstår att ni längtar hem och få starta upp livet som familj på hemmaplan..

  Hoppas ni får det gott i jul där på andra sidan jorden!!

  Varma kramar ifrån Sanne

  SvaraRadera
 10. Hoppas att ni får en varm och skön jul, här har iallafall snön anlänt..Du kommer bli så nöjd med dina pomdelux kläder dom är såååfina.
  kram på er

  SvaraRadera
 11. Önskar dig och din familj en riktigt God Jul.
  Julkramar Ing-Britt

  SvaraRadera
 12. Förstår glädjen över dottern (har själv varit där), men också att ni längtar hem.
  Ha en fin fortsättning!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 13. Önskar dig ett riktigt Gott nytt år!

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 14. Löjliga familjen från din gamla gata i stan vill önska er ett gott nytt år. Tänk att ni är en familj, äntligen. Det ska bli så roligt att få träffa ert underverk när ni kommer hem.

  Kram från oss

  SvaraRadera