måndag 20 augusti 2012

Gekås shopping
Nu har vi kommit hem från den sena sommarsemestern neråt i landet. 
Gekås - Ullared var första gången för mig och vi hade fullt upp med att gömma oss för kamerorna då de spelade in just nu. När vi tyckte att vi hade lyckats med den uppgiften står Philip & Fredrik och filmar för "Breaking news". Kan man ha mer otur!!!Men tur i shopping hade vi ändå. Fulla bilen hem och massor av lampor blev det. Dessa Tinek kopior blev det i alla dess former och såklart höga lampfötter. 


Taklampan till vardagsrum, sovrum och hall uppe. 
De härliga och varma plädarna fick också följa med hem. Mysigt att ha i soffan nu när det blir kallare ute. 


Tack alla ni som rekommenderade mig att skriva en shoppinglista. Jag hade nog virrat runt annars och inte alls fått med mig så fina saker hem. Vi kan verkligen rekommendera Kompaktstugorna på Gekås camping, nybyggda och verkligen prisvärda. Superfina och mysiga. Man sover lätt 5 vuxna där.


16 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att du känner så som du gör, jag tycker så mycket om din blogg! Men man måste ju känna med hjärtat och vara ärlig mot sig själv.

  Vad beträffar de människor som inte kan erkänna att de läser din blogg så är det nog avundsjuka som råder...

  Kramar Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag tror jag talar för många när jag säger att jag skulle tycka att det var jättetråkigt om du inte fortsätter med bloggen som den är. Jag uppskattar verkligen dina tips, smarriga recept och fina bilder! kram Anki, Lillbovillan

  SvaraRadera
 3. Kul att du är nöjd med Ullared- mindre kul att bloggandet känns olustigt.

  Jag har privata vänner som läser min blogg och det kommer fram bara när jag berättar något och de säger att de "såg det på bloggen". En kollega däremot kommenterar ofta det hon läst och tycker det är roligt!

  Du kommer säkert fram till något som passar dej, men jag hoppas du inte försvinner för gott, du min absolut första följare!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Fy vad tråkigt att du känner så, jag tycker jätte mycke om din blogg, du gör så mycke fina saker och bakverk, hoppas du vill fortsätta, de är så kul att titt in hos dig.

  Kram Ulli

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att du känner så för bloggen. Den är superbra och jag kikar in varje dag för få ta del av dina fina bilder och dina fantastiska recept. Ja hoppas att du fortsätter i samma form eller du kanske hittar något annat som vi kan ta del av.

  Kramizar
  Mari i Sjöbo

  SvaraRadera
 6. Hej.. Jag har nyligen hittat din blogg och gillar den verkligen.. Men jag förstår precis vad du känner, jag hade en annan blogg tidigare och det blev för mycket med att vissa personer man känner läser. för mycket härma mista lilla detalj i hemmet, "jag såg det på bloggen" kommentaren som tog död på samtalen mm..
  Så jag gjorde faktiskt så att jag började blogga på ny adress. Och det känns mycket bättre nu när personerna i fråga inte kan läsa.
  Hoppas det löser sig för dig och att vi får fortsätta följa dig

  Kram Jennie

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Usch och fy för anonyma kommentarer...sådana människor förstår jag mig inte på. Stå för vad ni tycker och skriv under med ert namn.
  Hoppas du kommer på ett bra sätt som får dig att fortsätta blogga...Låt dig inte tyngas ned av sådana människor... de är de inte värda!
  Kul med fina fynd från Gekås...det här är första sommaren på över 3 år som jag missat att åka dit. Nu bor vi så pass lång tifrån, så man åker helst inte dit bara för "att". H/ Malin

  SvaraRadera
 8. Stor kram till dig!

  Hoppas att du fortsätter att blogga, vi är många som skulle sakna dina inlägg annars...

  Kraaamen jenny

  SvaraRadera
 9. Vad ledsen jag blir, men förstår dig absolut, man måste gå på magkänslan och man bloggar faktiskt i första hand för sig själv- ja du väljer innehållet, när var och hur liksom.
  Hoppas du hittar din väg att fortsätta.
  Många kramar Helena

  SvaraRadera
 10. Gillar din blogg, tråkigt med din känsla! Hoppas på en fortsättning.

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag är "anonym" för jag har ingen egen blogg. Men jag skriver i alla fall under med mitt namn. Har nyligen hittat din blogg och tycker om uttrycket med fina bilder och att den är personlig och handlar om saker jag tycker är intressanta. Jag hoppas du fortsätter bloggen, men det är ju du som ska känna att det känns bra. Det är ju ändå du som delar med dig till oss läsare! /Susanne (i Värmland finns jag)

  SvaraRadera
 12. Hej!
  har inte heller någon egen blogg, så det får bli "anonym" på namnet, men jag tycker det är synd om du slutar blogga. Du har så många fina idéer och tips. Naturligtvis måste det bli som du själv känner. Du bloggar för din egen skull och inte vår! /Siv Einerud

  SvaraRadera
 13. roligt med gekås besök.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 14. hej va mycket fint du har handlat. Åhhh vill också dit o handla snart. Hoppas min ide om 2 veckor kommer funka.

  Hmm inte kul o känna som du känner. Hoppas du inte lägger ner, vore tråkigt. Men kanske kan du ändra så du inte känner dig uthängd el att folk vet för mycket. Synd att folk inte kan erkänna att de läser din fina blogg bara.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 15. Supersnygga lampor du hittat! Jag har ju som bekant också funderat på att lägga ner min blogg, men har blandade känslor inför detta och fortsätter tills vidare. Förstår hur du känner dig, har också råkat ut för liknande. Hoppas du fortsätter ändå, jag skulle sakna din fina blogg annars! Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Visst är det roligt att shoppa på Gekås, de har så fina lampor!!
  Tråkigt med dina funderingar men jag vet precis vad du menar och blir utsatt för exakt samma sak...skulle vara kul om alla som läser skrev lite ibland ;)) känns lite som att vissa snokar och det är ju trist!
  massor kramar
  susanne

  SvaraRadera