torsdag 21 november 2013

Förberedd på 2014Jättestort TACK för alla gratulationer
Jag förstår det faktiskt inte än trots flera UL. 
H*n växer iaf som det ska och vi försöker njuta av detta men det är svårt, iaf för mig. Ständigt trött och känner bara en massa måsten som kryper på mig. Men jag slår bort de flesta och gör bara de som verkligen måste göras. Jag försöker att vila ofta som läkaren har ordinerat mig MEN det är så svårt med en aktiv 3åring här hemma. Det känns fortfarande så overkligt och jag har nog börjat inse att jag troligen inte kommer att förstå det förrän den lilla är ute i vår. 

Något som jag kom på häromdagen var att jag inte har beställt någon almanacka för nästa år. Det är ju verkligen på tiden. För tredje året i rad kör jag på samma, jag är så nöjd med den och då är det dumt att byta. Nästa år kommer den att se ut så här


Almanackan beställer jag från personligalmanacka.se
Där kan man designa den precis hur man vill, så bra. Jag är i behov av många tomma sidor längst bak för anteckningar vilket jag kan välja här. 

Bara 1½ vecka kvar till första advent nu. Nu är vi där, vi har längtas men nu får tiden sakta ner lite igen. Om en vecka kommer stjärnorna upp här hemma iaf. Ska försöka hålla mig till torsdag, det tar nog någon dag i år att få upp allt. 
När ska ni plocka fram era stjärnor och stakar?
5 kommentarer:

 1. Så fin almanacka!!
  Ja, jag vill med börja pynta och sätta upp stjärnor och så nu. Alltså man behöver det i det här eeeeeeländiga vädret. Här är så grått och regningt att jag går av snart...!
  Då behöver man myset inne som advent innebär:)
  Sköt om dig och vila så gott det går!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. I morgon åker julgardinerna upp men tomtar, pepparkakshus, ljusstakar och stjärnor får vänta till den 1:a advent.
  Sköt om dig, 3 åringen o maggen.
  // Britta

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att det är svårt att förstå. Och trots att man är överlycklig så har man rätt känna både trptthete mm..
  Härlig t att kunna få se eran resa.
  Så fint att beställa en almanacka.
  Tack för tipset.
  Nu går det undan. Jag ska försöka pyssla nu i helgen. ...är långledig.
  Ha en fin fin helg och ta hand dom dig. Kramar

  SvaraRadera
 4. Så spännande med en ny baby! Och Tyra ska bli storasyster!/grattis!

  SvaraRadera