måndag 15 augusti 2011

Chokladsnurr i magen


Tjenixen!

Det duggar inte så tätt här men jag måste visa er något gottigt som jag ska äta till fikat ikväll.

Vaniljglass med chokladspiral i en bägare.På bilden syns även muggar från Greengate och snäck/glass skål från Lot´s living

 
Det är Mcennedy American Way "Ice cream sundae chocolate" från Lidl.

Lidl är både billigt, gott och bra tycker jag. Vi handlade där mer förr men brukar åka in ibland. På Lidl kan man alltid hitta något nytt och spännande i smakväg och till väldigt rimliga priser. Om man tycker om olika länders smaker så är Lidl jättebra.

Vi har några favoriter på Lidl som vi brukar köpa. Deras yoghurt är så krämig och smakrik och den enda färdiga gurkmajonäsen som jag gillar finns där. Sen tycker jag att deras grönsaker är väldigt bra, salami, korvar och skinka är toppen när man ska göra exotisk planka eller annan plockmat. Och på tal om alla ostar, mums säger jag bara.

Gillar ni Lidl?


14 kommentarer:

 1. Mums! Det där såg gott ut :)

  Kram från mej
  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Glassen ser väldigt god ut, så sugen jag blev på glass... jag har aldrig handlat på Lidl.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Tror faktiskt aldrig jag handlat på Lidl. Men jag kan lugnt säga att du läslade mig med den där glass-snurran så här på kvällskvisten...får gå ut och se om jag hittar nåt gottigt...ler.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Mums! Den glassen hade jag gärna velat smaka på. Kanske borde prova det där Lidl i alla fall. Bara för glassens skull.....

  Mvh
  Liselott

  SvaraRadera
 5. åhh så gott skulle gärna vilja ha en nu- har de hemkörning oxå;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Hej vännen, nej jag handlar nog nästan aldrig på Lidl. Kanske får ge de en ny chans, de såg ju jättegoda ut. Handlar på Ica Kvantum (som nu byggs om till Maxi) som ligger jättenära oss.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Du det där såg inte dumt ut! Måste provas:)
  Vi gillar Lidl och handlar där ofta. Tycker om att prova lite annat och inte bara det gamla vanliga.
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 8. Nå forsvant plutselig Lidl fra Norge, men vi handlet der da og da før. Husker spesielt utrolig bra frukt og grønnsaker og så fikk vi noen favoritter i tillegg. Savner Lidl da og da, og har vært innom et fåtall ganger når vi har vært i Sverige.
  Klem, Monica

  SvaraRadera
 9. Vi har inte Lidl här i Australien, men en annan tysk lågpriskedja som heter Aldi - där kan man hitta varor som ibland påminner om de svenska!

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Handlar sällan på Lidl men även jag har hittat några favoriter. Den där glassen såg ut att vara en fröjd för både öga och gom :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Hoppas att det inte gör något men jag har länkat till dig hos mig idag!:)
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 12. Är sällan "åt det hållet"där Lidl är placerad här i stan.Cyklar till jobbet, och är för slö för att trampa extra väg när jag ska HEM på kvällen...men.. när det händer så blir det alltid glass,korv och grönsaker med hem därifrån. Jag blev lite lättad att du inte gjort chokladsnurren själv,då hade jag känt mig helt oduglig!! Jag är nämligen kvar på basilikabrödstadiet.Det bakar jag MINST en gång i veckan nu när basilikan fortf.är fin o frodig
  Favoritrecept!!Tack, tack..
  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 13. Intressant frågeställning, för det är verkligen en vågdelare vad man tycker o Lidl…

  Min pappa handlar allt på Lidl och från dem brukar jag få tips om vad som är värt att handla och inte. Jag har handlat en del på Lidl genom åren… godis, kakor, ost, en del skinka… torrvaror.

  Vi har dock extremt nära till ICA Maxi, men längre till Lidl (och aldrig vägarna förbi), så det blir inte så ofta.

  Kram!

  SvaraRadera
 14. Vi bor granne med Lidl men åker ändå aldrig dit, vet inte varför.
  Ska nog ta oss dit inom en snart framtid tror jag =)
  Kram Fia

  SvaraRadera