lördag 27 augusti 2011

Tulpanlökarnas tidHejsan!

Jag behöver er hjälp igen!
Det börjar bli dags att köpa sina tulpanlökar nu. Väntar jag för länge så kommer jag att glömma bort dem och snön kommer. Nu är jag ute i god tid i år.

Men vart köper ni era lökar när ni beställer dem på nätet?
Dessa skönheter hittade jag på Odla.nu, men de hade inte så många sorter tycker jag.Jag gillar mest de dubbla (bilden) och fransiga tuplanerna i ljusa färger.


9 kommentarer:

 1. Jag har ingen aning, men de är otroligt vackra. ha en fin dag. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Har köpt fluffiga vita på Blomsterlandet! Global Desire hette dom./Christina

  SvaraRadera
 3. Hej!!
  Tack för tipset lät supergott, de ska vi fixa till :)). ( jag köper lökar på en handelsträdgård som finns här i trakten, visst är det vackert med tulpaner.) Ha en skön lördag kramar Madeleine.

  SvaraRadera
 4. Jad har inte en susning.Hoppas att du får hjälp.Lycka till.Bara så fina var dom.Underbara färger.Ha en fin lördag.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Jag gillar inte heller kräftor, men det var kul att göra dukningen! Köper mina på blomsterlandet, men går säkert precis lika bra att köpa över nätet. Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Har inte köpt på fler år men köpt i stadens affärer...Fina bilder du visar på dom dubbla o så...Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Jag har skickat efter lökar från bakker, var några år sedan men jag tror de finns kvar. Dom hade då stort sortiment och bra kvalite.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 8. Är dålig på lökväxter, hoppas att du får svar på dina frågor...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 9. De på bilden ser helt underbara ut. Jag skulle nog köpa dem om jag var du. Jag tänkte sätta vita och ljusrosa tulpaner i höst! Lycka till nu! Kram Lotta

  SvaraRadera