onsdag 5 oktober 2011

Uppiffat när gästerna kommer

Hej!


Nu åkte de sista pellisarna i soporna trots att de fortfarande var fina. Men det var lika bra, de är vissna vilken dag som helst. En tom blomlåda vägrar jag att ha så jag var väl tvungen att köpa lite höstblommor ändå.

Det fick blir tre rosa ljung (varför heter de rosa ljung när de är lila, eller är jag färgblind) och två enar. Lite annorlunda kombination kanske men det finns ju inte direkt massor att välja på.Var väldigt bekväm av mig och ställde ner krukorna i blomlådan. Då är det lämpligt att skaka av dem när de blir fulla med snö. Hade så gärna velat ha vita kål men det är så svårt att hålla dem fina beroende på vädret sägs det och jag får ju snö på direkt.

Tack alla goa ni som tänker på oss nu och håller tummarna för att vi snart ska få resa. Det är väldigt spännande nu samtidigt stor press på både det ena och det andra. Jag har så mycket att göra att det slutar med att jag inte gör nåt. Vet liksom inte vart jag ska börja känns det som..... det är ju en dag imorgon också.

5 kommentarer:

 1. Så fint du gjort! Jag har sparat på mina pellisar ännu, men det börjar bli dags att kasta dem.Får bara se till att jag hittar något att ersätta dem med.

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev!
  Jag tycker faktiskt att mina ljung va mer åt det rosa hållet, men har sett många nyanser..
  Skönt med nytt i blomväg både inne o ute, riktigt fina orkidéer du köpt!

  Åh såå spännande, håller tummarna jag med!!

  Trevlig kväll!

  Kramar Liza

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev, jag gillar ljung...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hejsan, jag köpte min ljung för ett tag sen och nu har det ju varit så varmt så den har börjat förlora sin fina färg, tråkigt! Jag får nog kanske köpa ny. Så kul att ni ska ut och resa, det drömmer jag också om men vi ska vänta tills barnen är lite äldre. Ha det bra, Kram Rebecca.

  SvaraRadera
 5. Jättefint! jag har oxå precis pimpat min bro :)

  Kram Johanna

  SvaraRadera