lördag 1 oktober 2011

Ugglorna växer

Hej kära vänner!

Lördag igen då och vi har verkligen blivit bortskämda med riktig sommarvärme några dagar nu. Härligt! Hoppas att det håller i sig ett tag till.

Nu är det snart bara en vecka kvar till älgjakten och jag ska följa med några dagar och bara njuta av naturen och lugnet. Jag kommer inte att följa med ut på passet utan elda och mysa i jaktstugan med en bra bok på morgonen och sen ute i solen på fm/em. Vi tar med Muurikkan och lagar mat på den. Jag kanske ska ta och baka nåt gott bröd på den tills grabbarna är tillbaka. Hmmm, jag har ju några recept som funkar.
Det får bli vår lilla semester i år då ingen av oss har haft det än.

Några nya ugglor till Litens rum har det blivit...Familjealmenacka från barntavlor.se


 
Jag måste bara fråga er. Är det bara jag som inte hinner med nåt nu för tiden? Jag tycker att dagarna bara rusar förbi och vi har inte ens tagit in sommarmöbeln än. När man kommer hem från jobbet är man helt slut och då ska det lagas mat och sen är det ju kväller.9 kommentarer:

 1. Hej!
  Så fina ugglor. Nej jag tycker som du att jag inte hinner det jag vill, men det blir väl bättre ränker jag. Redan imorgon kanske..
  Ha en fortsatt fin lördag
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Ho ho så mycket fina ugglor det är i lillens rum:)
  Det är INTE bara du som känner så, jag får snart panik, hinner ingenting:((( Så tråkigt när varken orken eller tiden räcker till:(

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Det är inte bara du som känner så, är det för att man vill hålla kvar sommaren ett tag till?

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Låter mysigt med några dagar i skogen. Det skulle jag också vilja göra. Själva jakten hoppar jag ju gärna över förstås.. :)
  Fint det blir i lillens rum!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Så skönt det låter med några dagar i skogen!

  Visst rusar tiden iväg, så mycket jag vill göra och så lite jag hinner. Det är lätt stressande! Anstränger mej verkligen för att beta av sak för sak och att känna mej nöjd med det...men jag får kämpa!

  Önskar dej en fin ostressig söndag!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hejsan fina ugglor, så sött tema till litens rum.

  Ne jag hinner inte allt jag vill heller. Ställde ihop utemöblerna förra helgen men blommorna på altanen står o dör för jag glömmer dom nu. Vill städa o baka o måla o fixa men tiden räcker inte. Vi lagar 4 maträtter på söndagen för att de ska räcka hela veckan o slippa stå o laga mat på kvllarna efter jobbet.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Ja det va fint med ugglor till "litens" rum! Vad mysigt det låter att följa med på älgpass o bara njuta läsa o baka,det är väl kvalite det.Inte alla som skulle unna sig det! Vad är MUURIKKA? låter intressant...kram Gunilla

  SvaraRadera
 8. Så härligt det låter med skogen och mat i det fria...;))) Har du tittat i Kryddburkens blogg, mycket mat där på Muurikka ;))
  kram susanne

  SvaraRadera
 9. Fin kalender Sofia med Hildas hem kan hon : ) känner igen det där med att man inte hinner mycket här står sommarmöblerna på altanen fortfarande! kram Sofia

  SvaraRadera