måndag 31 december 2012

2012 och livet som förändradesMånga i bloggvärlden gör en sammanfattning av året och visar det i en årskrönika, men det har jag inte planerat på att göra. Jag är oftast inte så förtjust i att läsa såna heller då de är sprängfyllda med en massa bilder i repris och en hel del text. Nä, tyvärr så brukar jag hoppa över dessa inlägg om det nu inte är hos mina favoritbloggar eller är av kortare slag.

 Vårt år kretsade kring vår älskade dotter som vi kom hem med i januari 2012, så min sammanfattning blir väldigt enkel, med det absolut finaste man kan få.Vår lilla trollunge, vår skatt, gohjärtat, våran ängel, prinsessan, Tyris gumman.
Ja, kärt barn har många namn.
 Hon är så söt vår sockertopp men ack vilket humör:)) Men det har väl sin fördel det också om man ska komma någonstans här i världen:) Hon är envis och bestämd men det är även mamma och pappa som tur är. 
Lite skinn på näsan är nog ett måste i dagens samhälle så det är vi glada att hon har. 


Här hemma blir det en lugn och väldigt skön nyårsafton (maken har jour). 
Men vad gör det, när man får vara med de man älskar mest
Vi tar sparken och åker lite idag sen skickar vi upp några lanter i luften. Vi tillhör de som bojkottar alla fyrverkerier och tänker på djuren istället. Hoppas att det är fler som gör det.

Gott Nytt År
på er alla


10 kommentarer:

 1. Haha, vilken känga jag fick mig! Hos mig är det årskrönika för hela slanten ;D Massor av bilder i repris, och en massa text, risk för att du kräks om du kikar in hihi..

  Hon är underbart sör er lilla prinsessa, är lycklig ända in i hjärteroten för er skull. Och vilken lycka för henne att ha en så fantastisk mamma!

  Härligt att du bojkottar fyrverkerierna, det gör vi med. Har legat hela natten men min Ebba under täcken pga av att folk ska provskjuta flera dagar innan :( Sen tänker jag på alla våra krigsoffer dessutom, måste ju vara fruktansvärt för dem..

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År min kära vän, ser fram emot ett nytt tillsammans här i bloggvärlden!
  Kramar Catta

  Ps, Tack för komplimangen om min fotografering! Nej jag har ingen ny kamera (har en lite kompakt), men Photoscape används lite granna, plus att jag har väl lärt mig hantera de funktioner som min lilla apparat har ;)

  SvaraRadera
 2. Absolut det finaste man kan få! Hoppas ditt 2013 blir fantastiskt! Som de hundägare vi är bojkottar vi oxå fyrverkerier! Kram från oss

  SvaraRadera
 3. Nydelige prinnsessa.....kos dere og nyt småbarns tiden....Godt nyttår

  SvaraRadera
 4. Söta tjejen =)

  Inga raketer för oss heller och inga lanternor då de som är gjorda med ståltråd också kan skada djuren.. Hittade inga gjorda av bambu..
  Gott Nytt År!!!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År!

  Hoppas ni får en mysig nyårsafton :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Önskar även dig ett
  Gott Nytt År!!

  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 7. ...Då säger jag kort o gott!:)) Gott Nytt År på dej...Kram Gunilla...Himla söt dotter:)

  SvaraRadera
 8. Hej fina Teres!

  Önskar dig ett Gott Nytt År!
  År 2012 var ett underbart år för dig förstår jag..! Vilken underbar liten söt tjej!!! ❤

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 9. här hoppar vi absolut över raketerna, gott nytt år!

  SvaraRadera