söndag 16 december 2012

Söndagsbilden i Fabriken




Vad vore julen utan favoritkryddan
Saffran



Det är lite konstigt att denna juligt röda krydda blir så gul när den kommer i vätska.
Jag mortlar den tillsammans med lite socker innan den hamnar i degvätskan, detta för att den ska lösa sig bättre. 

Denna mumsiga, dyra men framförallt goda krydda får bli mitt bidrag till Fabriken denna söndag. 
Kika in på Fabriken för fler söndagsbilder.

Glöm nu inte att titta på Jul med Ernst ikväll




8 kommentarer:

  1. Ha en fin vecka som kommer!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Det är ingen risk att jag glömmer Ernst!
    Ingen Jul utan Ernst...

    Ha en fortsatt trevlig kväll.
    Mvh Britta

    SvaraRadera
  3. Mmm saffran är ju så jättegott! Ha det gott vännen! Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Saffran är fantastiskt gott! Hela min mans sida tycker inte om det, hur knäppt är inte det? Mums!
    Nej Ernst är ett måste :)

    Caroline

    SvaraRadera
  5. Jag fullständigt hatar saffran hihi tur smaken är som baken;) Däremot Ernst ska jag inte missa:)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. mmm... saffran är underbart!

    SvaraRadera
  7. Jag fullkomligt tokälskar saffran! Speciellt i min goda fisksoppa! :) I lussebullarna har jag dubbelt så mycket saffran mot vad det står i receptet! :) Gott! :))) Hihihi...

    Nä, ingen mer magsjuka tack! Men jag är ju såklart glad att hon fick det innan jul, innan min syster kommer hit med sin dotter och sambo.

    Fantastiska bilder på lillan, förresten! Jättevacker dotter ni har!♥

    Kram Åse

    SvaraRadera
  8. Ja vad vore julen utan saffran :-) Underbar krydda, gott både i bakverk och bröd!
    Ha en fin adventskväll! Kram Paula

    SvaraRadera