lördag 30 mars 2013

Watt & veke


Godmorgon!
Jag älskar att tassa ner på morgonen när de andra fortfarande ligger och sover på övervåningen. Få läsa tidningen i lugn och ro samt surfa runt lite på nätet innan jag går upp och väcker resten. Men oftast så brukar det ligga en liten tjej och sjunga en stund innan jag kommer upp numera. Hon blir nämligen jättesur om man hämtar henne för tidigt. 

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag älskar Campadre och häromdagen hade Watt & veke lite lampor med. Två såna här skönheter kommer snart hem till oss. Extra roligt när jag upptäckte att det var elektriska med lampa och inte för levande ljus. De är ganska stora men jag hoppas att de får plats i fönstret, jag har iaf räknat med det.Jag har hittat flera tidigare men inte elektriska så jag blev så glad. 
67% rabatt, inte illa. 

Annars kör vi på med påskmys här hemma. Planering av trädgård och kärlek till mina små planteringar blir det. Lite bokläsning också när solen tittar fram. Tror faktiskt att jag brände mig lite i ansiktet igår och får nog försöka att ha ansiktet i skuggan ibland. 


5 kommentarer:

 1. Glad påsk till dig och familjen
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en fortsatt fin Påsk
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 3. Ja, Campadre är verkligen kanoners! Sååå snygg lampa!

  En riktigt Glad Påsk på dig goa du!
  Kramar Catta

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en fortsatt fin påskhelg!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Så snygg lampa! Glad påsk!

  SvaraRadera