fredag 2 augusti 2013

Det blev en dag på stranden...


Värmen är tillbaka efter en regnig dag igår. Gräsmattan fick väl lite vatten iaf och klarar sig över denna värmebölja som ska vara några dagar. Ernst (robotgräsklipparen) har fått vila två dagar nu för att inte nöta en redan "på väg att bli" bränd gräsmatta. 

Idag blev det stranden för hela slanten. Tyra älskar att vara med sina två kusiner och det är så roligt att se...
... så fort någon av familjerna är och gräver i kylväskorna så samlas alla barnen på just den filten. Man kan ju missa nåt gott. Men andras fika är ju alltid godare..... eller hur?Är det något som går i en liten mage i denna värme är det drickyoghurt med sugrör. Det är faktiskt mer poppis än festis här hemma. Perfekt!
Annars blir det mycket sallad, frukt, bär och vatten med på stranden. 

Nu blir det lite altanhäng i denna ljuva sommarkväll. En mojito är blandad och boken redo. Nu kör vi för ännu en skön kväll

Tack snälla goa ni för era fina ord om vår köksträdgård. 
Jag vill bara påpeka en sak och det är att den är väldigt lättrensad. Inte alls som vanliga land och håller man efter från början är det inget krypa på knän och rensa här inte. Bygg upp i höjd och lägg en riktigt bra markduk. Singel och kantsten gör att det är såååååå smidigt och lättrensat. 


4 kommentarer:

 1. Låter som en toppen dag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilken liten söt gosing där! Underbart med denna värme!
  Haha, tusen tack för det där sista i ditt inlägg! Gissa vem som fick sig en högläsning nyss??... Han knorra lite ;-)
  Kram! Judita

  SvaraRadera
 3. Din goa tjej alltså, så söt så hälften hade räckt! Ja du, här har vi en riktig liten snyltare, Inez plundrar kylväskor hon, kända som okända ;D

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att vara på stranden :)
  Fina bilder!

  Kram Verra

  SvaraRadera