onsdag 7 augusti 2013

Dofternas konung


Gokväll

Jag vet, det uppdateras inte lika ofta här numera. Den enkla anledningen är att jag har så mycket att stå i nu och prioriterar inte datorn direkt. Det lägger sig lite om några veckor hoppas jag. 
Me&i släpper höst/vinter kollektionen om en vecka och det är fullt upp nu för mig som säljare. Sen en massa annat bredvid. Men mest av allt njuter jag av att vara mamma till vår egen lilla "pratkvarn"

Denna sommar har gått med raketfart och vi har inte hunnit med hälften av vad vi borde. Umgåtts med härliga människor som man mår bra med och bara varit med varandra. Precis som det ska vara. 

Annars går jag en runda i vår trädgård varje kväll. Att dra handen genom lavendeln är ett måste. Jag tror jag somnar bra med den doften på kroppen. Ni som vill se mer och följa mig rekommenderar jag Instagram. 
Där finns jag som 
lantligtismultronbacken
och där uppdateras det flera gånger dagligen. 


5 kommentarer:

 1. Bara äääälsakr lavendel!!! Gjorde idag pulled pork på vildsvin och serverade med hembakt tunnbröd och sallad, magiskt gott!!! Tack för tipset!
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Lavendel doftar ju underbart! :)

  Ha det bra!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jaa Lavendel är ju så ljuvligt! Det låter som det bästa med sommaren att umgås med bra människor som gör gott ♡ Kram till dig :)

  SvaraRadera
 4. fin lavendel och doftar bara så gott.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Härligt att ta det lite lugnt... Jag hinner inte heller och prioriterar att vara ute, så det blir dåligt med att kika in hos er andra... Men snart så! Älskar också lavendeldoft!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera