måndag 20 januari 2014

Ner med det gamla och upp med nyaJa, precis så känner jag just nu. 
Jag är så less på vissa saker här hemma och nu MÅSTE jag ta itu med det innan bebis kommer. Veckorna går ju så fort och snart är vi ju där. 

En sak som jag har gått och stört mig på är tallrikshyllan i köket. Det var flera år sedan jag tröttnade på den och man undrar ju hur svårt det ska vara att ta ner den...
Idag rev jag ner den och satte upp tre tavlor istället, tog väl ca 30 minuter. Man kan ju då undra varför jag inte gjort det tidigare?

FÖREEFTER


Tavlor från hagedornhagen

Nu blev det mycket renare i köket/matrummet. 
När min pappa byggde två tallrikshyllor till Tyras rum blev denna i köket så ful. Ska jag ha tallrikshyllor i framtiden så får det bli hemmagjorda. 

Imorse vaknade jag även med ett "nu ska skiten ut". Detta innebär att vårt blivande kontor nere bredvid tvättstugan skulle rensas och städas ur. Där har vi haft förråd nu och "bara slängt in allt". Imorgon blir det soptippen och sen ska det spacklas, målas och tapetseras innan det ska möbleras med skrivbord och en massa hyllor ovanför. I samma rum ska även bokhylla och lite leksaker få plats. Lite leksaker vill vi ha nere så Tyra slipper gå upp och leka varje gång. 
Åååå vad jag längtar tills det är klart. 
Jag är ju inte direkt smidig längre och orken ligger inte alls på samma nivå. Jag får ju igen det på kvällen när jag donat så mycket under dan, men just idag känns det som att jag får ta det. 

7 kommentarer:

 1. Haha, ja vissa saker är riktigt svåra att ta tag i, även om det inte är de största projekten. Jag är likadan. Blev väldigt fint med tavlorna där istället, som du säger, renare.
  Gött att få tagit tag i sånt som kontoret, hoppas det går snabbt och smidigt, och att vi får se en för och efter-bild även där :)

  Förstår att det börjar bli tungt för dig, inte långt kvar nu ju!! Så spännande att få se vem som bott där inne =D!

  Stor kram till dig fina människa, från en riktigt krasslig Catta..

  SvaraRadera
 2. Hej! Va smart och gör allt klart tills bebisen kommer. Sen finns det ingen tid över. Iaf ingen tid ensam. Fint det blev med tavlorna! / Malin

  SvaraRadera
 3. Ja ibland undrar man varför man inte kan få tummen ur..Det är ju så skönt/kul när det väl är gjort :)

  SvaraRadera
 4. Hej va fint de blev.
  Jag är också sugen på att ta bort våran hylla ovanför soffan jag med.
  Hmm får se.

  Kram Camilla

  ps missa inte min fina utlottning

  SvaraRadera
 5. Det brukar kallas att "boa";-) Hör liksom till om man säger så:)
  Men det ska erkännas att jag också känner att vissa saker har jag tröttnat på och jag skalar ner. Har fått lite annan stil har jag märkt.
  Det blev så fint med tavlorna där!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Ja, så där höll jag på när jag var väntade mitt första barn, det målades och bakades och jag minns inte allt jag ville "ha ordning" på innan hon skulle anlända! Det är ju det där "boandet" som vi nog har i oss, för sen när väl bebisen är här kan vi ju inte jaga omkring på samma sätt!
  Så fint det blev med tavlorna!
  Ha det gott!
  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Så fint det blev! Ibland är det skönt att ta tag i sådant man funderat på länge.
  KRAM

  SvaraRadera