torsdag 2 januari 2014

Antigardintanten är borta


Välkommen 2014

Ett nytt och spännande år har vi att vänta. 
Jag gillar verkligen denna tid, en tid då vi blickar mot våren. Så fort nyår har varit så ser jag bara våren på intågande. Det blir ljusare, solen värmer mer och mer, det blir varmare och varmare (fast nu är det ju helt upp och ner med vädret). Fortsätter det så här blir det en tiiiiiidig vår!

Det är så mysigt att plocka fram julen men ännu mysigare att ta bort den. Vi gjorde ett ryck på nyårsaftonen och då åkte allt ut. Idag inhandlades nya gardiner och blommor. Japp, antigardintanten har långgardiner hemma nu. Jag skyller på graviditeten, det händer så mycket konstigt med en då så:))


 Vita gardiner Åhlens

 HOYA - porslinsblomma
En stor Hoya (porslinsblomma) blev det idag. De är så lättskötta och trivs överallt. Perfekt blomma nu innan alla pellisar ska komma fram ur vintervilan. Det är fint med stora blommor som tar upp mer än halva fönstret, mindre att vattna och enklare. Det blir mer stilrent än en massa små blommor överallt. 

Tack för alla jul och nyårshälsningar, jag är såååå dålig på detta nu. jag måste faktiskt skylla på tiden. Den räcker inte alls till och vet inte hur den ska göra det i framtiden heller. Det får helt enkelt bli när det blir. När tiden och lusten finns, precis som det ska vara egentligen (jag finns på Instagram oftare och om ni funderar varför ni ev inte blir insläppta så beror det på att er profil är låst och ingen beskrivning av er finns. Då släpper jag tyvärr inte in eftersom det är en hel del privat där. Lägg till en beskrivning, namn, blogg mm).  


6 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ja 2014 kommer bli ett fantastiskt år tror jag =)) Fast jag har lite motgångar som är lite jobbiga.. Försöker vara positiv ändå :)
  Ser så mycket fram emot lilla bebis som ska komma, så ljuvligt!

  Fint du gjort, gillar gardinerna jättemycket =)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Köpte den första Tulpanbuketten på Nyårsaftonen och har börjat att plocka ner julen. Längtar som en toking till våren. Gör allt för att den ska komma lite fortare :)

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dig!/Susanne

  SvaraRadera
 4. Haha jasså gardiner kommer de in hos dig nu :)

  Ja jag ska väl inte säga nå men jag hade flera bordsdukar vid jul fast sen åkte de bort.
  Och jag drömmer om flera mattor. Ja ändra sig de kan man allt. Kan ju inte vara åldern iaf ;)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Hej där!!
  Fint med gardinerna tycker jag!
  Här åkte julen och allt därtill igår. Ner i lådor och in på vinden igen. Bye bye och hello krispiga små primulas:)
  Hoppas du o magen mår bra!
  När är det beräknat till? Har glömt..;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Hej vännen! Hoppas du mår fint och det blev vackert med gardinerna!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera