fredag 14 februari 2014

Körsbärsblom


Dessa älskade kvistar med knopp
körsbärskvistar gör det lite vårigt inne nu i detta regn och blaskväder. 
Trots detta har fågelkvittret kommit igång ute och hur underbart som helst. Snart snart kan vi ta med kaffekoppen ut och sitta mot väggen och bara gassa. 
Härligt!

Alla hjärtans dag idag och snart blir det visst restaurangbesök. Maken har bokat bord och det är bara att haka på det (Tyra älskar att äta ute, såååå mysigt säger hon). Ska bli riktigt gott, sen hem och bara mysa vidare. 

Idag har vi äntligen köpt krokar och fått upp leandervaggan i taket till bebis. Vi måste nämligen köra en kattavvänjning innan här hemma. En av våra fyrbenta är hopplös på detta, vill ligga i alla barnsaker, bilstol, vagn (under vagnen är ok), vagga, säng, skötbord mm. Detta är inte ok och det krävs lite tid innan han inser att det inte är någon idé att försöka mera. Bilder kommer senare (ni som följer på instagram har fått sett resultatet idag). En krok i balken i vardagsrummet och en i köket så det går att flytta den dit man är. Perfekt!

Det känns som att det börjar ta sig här hemma nu. Till veckan kommer en hemleverans från ikea med vitrinskåpet till köket (som vi skulle ha köpt för ca tre år sen, vissa saker tar tid) och en byrå till bebis. Ommöblering kommer att ske och bara kontoret nere är klart så kommer det vara så gott som klart. Ska verkligen bli skönt, jag blir bara mer och mer irriterad på dessa saker nu. 

Hoppas ni får en trevlig Alla Hjärtans Dag 3 kommentarer:

 1. Låter mysigt!
  Och oj så vårigt med körsbärskvistar..!
  Kul att få iordning till bebis, när va det du skulle ha?
  Har faktiskt hyrt in fotograf (Rs systerdotter) så vi slipper tänka på det, skönt!

  Ha en trevlig helg!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas ni fick ett trevligt restaurangbesök igår:)
  Vi tog det förra helgen när vi var på bion Frost. Sååå bra var den:)
  I kväll blir det lugna gatan med Mello:)
  Sköt att börja bli klara, vi har mycket kvar känns det som.
  Visst det är svårt att välja, men med tanke på att man tillbringar en del tid i v-rummet så känner vi att vi vill få iordning där. Vi har liksom fortfarande betong kvar på golvet där vi tog upp för altandörrarna. Jag känner inte att jag står ut med det i ett år till... O så ska vi köpa nya möbler för de vi har är tragiska. Ja, soffan får vara kvar ett tag till, men nytt soffbord o tv-bänk har vi sett ut.
  Härligt med körsbärskvistar, var ute och klippte av några igår när vi kom hem :)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. "Kattavvänjning", så kul! Ja inte för katten då som är van att få vara överallt förstås...kan nog ta sin tid det där...fniss.../Susanne

  SvaraRadera