fredag 23 juli 2010

Ylva Skarp

Under trippen till Dalarna blev det även ett besök hos Ylva Skarp i Hjortnäs, som ligger mellan Tällberg och Leksand. Hennes lilla gårdsbutik var mysig och fyllt av fina saker. Jag skulle kunna ta med mig allt hem


Kuddarna med text är väldigt fina
Hennes designade porslin skulle jag vilja fylla köket med. Muggarna är en favorit hos mig


Ett vitt skåp som hade fått text på hela framsidan. Så ljuvlig textning


Tavlorna som Ylva har gjort med olika text på


Poesiträdet. Jag fick med mig ett poesiträd hem samt ett vykort och presentpapper med text som jag har tänkt rama in och göra en tavla av. Återkommer med den när jag har hittat en fin ram som passar. Så svårt när jag redan har en bild framför mig på hur det ska se ut:) Men jag har ingen brådska!

4 kommentarer:

 1. Så mycket fint! Poesiträd skulle jag gärna ha, och kuddarna med text är riktigt fina.
  Riktigt inspirerande bilder :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vad kul att du tittade in till mig. Ylvas butik måste jag också besöka. Vi är ofta i Dalarna. Gillar också ämnena till dalahästarna bäst. De är mycket snyggare än de färdiga. Ska bli spännande att se din målad samt din nya tavla du ska fixa till.
  Sköt om dig
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken härlig butik. Har länge velat åka till Ylva men det har aldrig blivit av. Hoppas det blir en tripp i slutet av sommaren. Vi har ju trots allt inte så långt att åka ;)
  Ha en fin lördag!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Ja, Ylvas butik är underbar! Jag har en av hennes fina kuddar, men vill ha fler! Hennes stora tavlor är också fina och en sån vill jag ha någon gång.

  SvaraRadera