tisdag 12 oktober 2010

Höstmys även för de små


Nu faller löven på marken och de flyger runt i cirklar. Även om vi inte har så mycket löv så verkar vi få desto mer från grannarna.

Hittade en ljuskopp från Ib Laursen när jag städade igår som jag hade glömt bort. Då fick det bli ett till julgransljus i den.Även våra katter börjar känna av att det är ruggigt ute nu. De försöker att linda in sig så mycket som möjligt i värmen inne.
Vår mellersta katt har hittat kökssoffan och gömmer sig gärna bakom kuddarna, man får ju huvudkudde på köpet då.Qvilten kommer från Miljögården och är köpt hos Madame Nyberg. Kuggarna har jag sytt själv med linnetyg från IKEA.

Det är så mysigt med kökssoffa inne i köket under det kalla halvåret. Sen till våren och sommaren får den flytta ut på altanen igen.

9 kommentarer:

 1. Hej hej. Vad roligt att du vill vara med i tävlingen. Ikväll så drar jag vinnaren:) spännade:) jag håller tummarna för dig med:)
  kram Linda

  SvaraRadera
 2. Nej imorgonkväll drar jag vinnaren:) jag tog fel på dag:) kram

  SvaraRadera
 3. Ja exakt. Det här var hos Cest la vie. Jag kunde inte ens läsa deras sista mail, raderade det när jag såg att det var från dem. De fick mig att må så dåligt!! De hittadedessutom på att de fått 100 ordrar på samma dag. Det skrev de i mail till mig . Till min syster skrev de att de fått 60 st, vad är sant?

  Ser inte helt fe ut att vara katt hos er=) Dina kuddar är jättefina, vad är det för tyg?
  Kram Fia

  SvaraRadera
 4. Tips om vår personliga webshop! Välkommen till www.meloa.se

  SvaraRadera
 5. Söta missen.
  Så fina kuddar du har sytt.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Vad fin ljuskopp ja Ib har mycket fint.Fina kuddar.Skulle inte vara helt fel att vara kisse hos dej och gotta sig där.Hahaha.Önskar dej en fin kväll Rara du .Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Så härligt din katt har där i kökssoffan.
  Jag gillar också att mysa i min kökssoffa.
  Kram:)

  SvaraRadera
 8. Vilken fin ljuskopp! Jag har likadana glasburkar som du har. De är så fina! Jag har pasta i mina! =)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Åh, vad många fina inlägg jag missat hos dig nu när jag varit "borta" från bloggvärlden.....

  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram Therese

  SvaraRadera