måndag 27 december 2010

3 års väntan...


Hej!

Nu är dagen här som vi inte ens i våran vildaste fantasi trodde skulle komma. Idag är det 3år sedan vi skickade våran akt till landet långt borta och vi fick titulera oss "väntar på barn" . Det är sammanlagt hela 6år i denna adoptions procedur på väg till Liten
Från början var det sagt att det skulle komma ett bb (barnbesked) inom 12 månader, sen blev det 18 månader som vidare blev 24 månader. Nu är det uppe i 30 - 44 månader men som ingen kan garantera och vi har alltså idag passerat 36 månader.

36 lååånga månader som börjar tära på det mesta. Hur länge ska man orka detta och hur ser man framåt när det hela tiden blir en längre väntan?
Den som väntar på nåt gott... den har vi använt allt för många gånger redan.

Vi tar nya tag och ser mot våren och sommaren, men längre än så vill och orkar vi inte se nu. Vi SKA inte passera 44 månader utan det ska ske snart!!!

Vi är så beredda nu att få resa till landet långt borta.Snälla, hjälp oss att hålla era tummar och tår med oss för ett snabbt bb nu och en bra start på 2011. Om ni inte har några speciella nyårsönskningar så får ni gärna lägga in en om oss. Vi skulle bli så GLAD

Kramar om er

30 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att det ska gå bra för er...snart!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. En sån lång väntan! Och så jobbigt när man inte kan påverka eller påskynda på något sätt. Önskar sååå att ni ska få ett positivt besked snart.

  Jag kommer ihåg hela den där proceduren och väntan när jag skulle få min lillebror. Men som barn upplever man det ju inte alls på samma sätt och dessutom fick vi hämta honom på flygplatsen, inte åka till landet långt bort!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så lessamt att ni får vänta så länge. Jag ska hålla både tummar och tår för att det händer er något roligt i början på året.
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Usch och fy vad trist att behöva vänta så länge:( Kan förstå att man lätt kan tappa orken att vänta. Jag ska hålla alla tummar och tår jag kan för något nyårslöfte bryr jag mig inte om själv.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna för att ni snart ska få ett glädjande besked!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag håller alla tummar och tår jag kan få ihop för er! Jag kan inte ens tänka mig hur det måste kännas att vänta så länge! Jag känner mig priviligierad och hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det snart löser sig för er också!

  Stor, varm kram från Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Så fruktansvärt jobbigt att få vänta så länge!! Håller tummar och tår för att ni snart får ett positivt besked och kan få hämta hem er lilla bebis!
  Hälsningar
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 8. Åh jag som hoppas hela tiden att ni snart ska få BB, håller tummarna för att ni får ett besked snart!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 9. Jag håller alla tummar o tår... känner på mig att ni kommer att få ett positivt besked alldeles snart... :)
  Lycka till!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 10. Åh, jag ska hålla allt jag kan, så hårt jag bara kan! Hoppas verkligen att er önskan slår in under nästa år!

  Julkram Anna-Lena

  SvaraRadera
 11. Vilka fina fynd du gjort!! o den boken skulle jag oxå velat ha,men jag var tydligen inte tillräckligt snäll... klart att jag håller tummarna för Er!!! hoppas att 2011 blir ett bra år :)
  Många kramar Therese

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Att det ska ta så lång tid?? Jag håller såklart alla tummar och tår för att ni får ert efterlängtade BB snart!

  Kram och lycka till!

  Jenny

  SvaraRadera
 13. Hoppas det ordnar sig för er snart!!! Stort lycka till! Kram Sofia

  SvaraRadera
 14. Hej vännen! vilken lång väntan hoppas verkligen ni får besked snart jag håller både tummar och tår. Tänker på er och skickar många kramar!/ Maria

  SvaraRadera
 15. Håller både tummar och tår!!! Vilken tid att vänta, det måste tära ordentligt på en.
  Måste också bara säga, detta är första besöket på din blogg. Vad fin!!!

  SvaraRadera
 16. Åh! Jag känner med dig och tyvärr förstår jag mer än väl din hur det känns att vänta på något så viktigt för livet. Vi har försökt få barn i snart sex år och genomgått flera IVF:er. Adoption blir vårt nästa steg om vi orkar. Önskar dig all lycka i världen och ska verkligen önska att det här får bli vårt år.
  Massa julkramar!

  SvaraRadera
 17. Oh vilken väntan det måste vara!
  Jag tänker på er och hoppas att ni får ett besked snart.<3

  Kram Cathrine

  SvaraRadera
 18. Jag håller mina tummar så de blir alldeles blåa....
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 19. De nönskningen skall jag absolut ge på tolv slaget på Nyårsafton..

  Hoppas ni slipper vänta så länge till u..

  kram Mia

  SvaraRadera
 20. Så otroligt jobbigt det måste vara att vänta så länge...Känner verkligen med er, själv är jag ju så otroligt lyckligt lottad med mina barn. Kommer att hålla fingrar och tår att det nya året bär med sig glada nyheter till er.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 21. jag tyckte den vanliga väntan var lång men ni har ju måstat vänta så otroligt länge nu. jag hoppas verkligen att ni riktigt snart ska få besked om att få åka och hämta er lille. Jag håller verkligen tummarna för er!
  Kram ~marita~

  SvaraRadera
 22. Vad jättejobbigt att behöva vänta så länge. Samtidigt är ju behovet så stort hos barnen som väntar på nya föräldrar. Jag håller tummarna!
  Barbro

  SvaraRadera
 23. Oj, det var en verkligen en lång väntan, visste inte att det kundee ta så lång tid.
  Förstår att det måste tära på er!

  Jag håller mina tummar och tår för att ni kommer få ett lyckligt barnbesked, och att 2011 blir ett lyckans år!!

  Tack för dina omtänksamma rader inne hos mig!
  Varma kramar, Linda

  SvaraRadera
 24. Oj, så långt tid! Klart jag ska hålla både tummar och tår för er!

  SvaraRadera
 25. Åhhh ska de verkligen behöva ta så lång tid?!

  Ja då håller jag tummarna hårt för att ni får ett BB svar snart. Har ingen speciell önskan inför år 2011 (förutom ett jobb då, håller du tummarna för mig) så jag önskar att ni får ett snabbt svar när de nya året börjat. Förstår att de är tärande.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 26. Hej! Jag blev alldeles tårögd när jag läste detta inlägg! Klart kjag håller alla tummar och tår på att ni snart ska få ert underbara efterlängtade barn! Mvh Anna

  SvaraRadera
 27. Men VARFÖR ska det behöva ta sååå lång tid?!? Håller verkligen tummarna för Er!!!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 28. Vilken väntan det måste vara! Att det kan ta så lång tid hade inte jag heller någon aning om! Ja det måste verkligen tära på er, det förstår jag! Hoppas hoppas hoppas för er skull att det är Ert år nästa år! Hållar alla mina tummar och tår!!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 29. Jag har inte heller någon speciell önskan för nästa år.
  Så jag skall önska ett snabbt svar till er. Det finns ju också ett litet hjärta som väntar på att få komma hem... till er.
  Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 30. Jag hoppas och tror att det blir er tur 2011.

  Förmodligen när ni får ert barn kommer ni känna att det var TUR att ni fick vänta eftersom ni annars inte fått just precis det underbara barn som ni hade lyckan att få!

  Håller tummarna för er!
  Kram Malin

  SvaraRadera