torsdag 24 februari 2011

Mattor av trasorTjenixen!

Jag är ingen matt människa, verkligen inte. Men något har hänt den senaste tiden. Jag har börjat titta på mattor när jag är i affärer. Runda, lurviga, vita, gråa, korta och de av trasor. Fråga mig inte vad som har hänt för jag vet inte.


Just nu har jag tre av dessa hemma. En framför kattluckan, altandörren och dörren till entrén. Trasmattan "Lisa" är i ljusa sommarfärger. Allt grus som har börjat släpas in stannar numera i mattorna och vi slipper få det i hela huset. Sen har våra tre kissemissar insett hur mysigt det är att ligga och ta sig en tupplur på trasorna.

Summan av kardemumman är att mina nya trasmattor verkligen var mer värdefull än jag kunnat ana.Jag har fått en award av gulliga Camilla med bloggen Vita huset 28 med motiveringen

Go tjej med fin blogg som hon följer med spänning för att få ta del av nästa spännande projekt


Tack snälla

10 kommentarer:

 1. Hej Teres!
  Grattis till awarden!

  Jag är inte heller så mycket för mattor..har bara några stycken hemma, men dina trasmattor är riktigt fina:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Grattis till awarden!

  Det är svårt att hitta riktigt fina trasmattor. Men dina var fina!

  Nej, den boken har jag missat. Den måste jag kolla in. Tack för tipset! =)

  Ha det fint!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Grattis till awarden, den är du verkligen värd!!

  Jag kan tycka om mattor men tycker det är hemskt att dammsuga dom och så får man ju tvätta dom titt som tätt, då man har vovvar:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hej va fina dina mattor va då! Är inte nå för mattor jag heller. En vid varje dörr o en rund rosa ryamatta i Novas rum. Sen har vi en härlig tjock heltäckningsmatta i vårat stora tvrum i källaren. Sugen på nå snygg matta till min kökssoffa jag köpt. Den står i stora rummet o nu ska jag sälja matgruppen på söndag som står där. På jakt efter ett gammalt bord o stolar ist. Före o efter bilder kommer så klart.
  Ha en skön fredag
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Vilka fina mattor du har hittat! Jag har inte heller mycket mattor, men några få utvalda pryder sina platser.

  Lavendelkakorna blev underbara och doften i huset är oslagbar...

  Kram Britt

  SvaraRadera
 6. Jag är verkligen ingen mattmänniska jag heller :) Men ibland fyller de verkligen sin funktion! Jag har sett att det är ngn tycken här omkring som köpt fina små trasmattor på IKEA och jag tror jag ska köpa ngr stycken jag med och ha till torpet i sommar :)

  Hoppas du får en trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Mattor är jättebra för precis som du skriver så samlar de upp grus och damm, och sen lätthanterliga att skaka av. Dessutom tycker jag de är vackra och ger en gammaldags charm över hemmet. Ha nu en skön helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Det är fint med trasmattor och det passar ju bra med den lantliga stilen.
  Ha en bra helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Fina mattor! Jag är kanske ingen mattmänniska utan mer en ostmänniska.Cheesemuffinscones låter bara så GOTT! Måste prova!!Så nu har jag skrivit ut ännu ett av dina recept (och lagt oss som följare).Det som används mest därhemma är receptet på Bountybollarna. SÅÅ goda och alldeles nödvändiga!!
  Nu hoppas vi på en bra helg!
  Kram Kerstin

  SvaraRadera