söndag 17 juli 2011

Fyndat till tvättstugan

Hej!

Nu är det trökväder för många som har semester. Gråmulet och stor risk för nederbörd. För mig är det perfekt, varmt och mulet. Inte behöver man gå och svettas och söka skugga när man är ledig och svalare på jobbet tackar vi för.

Idag blev det ett loppisbesök. Jag vet inte vad det är men jag kommer ofta hem tomhänt från loppisar nu för tiden, tror det beror på att de har höjt priserna så mycket så att det inte går att fynda längre. Men idag fyndade jag, och prutade.

Ni kommer väl ihåg min favvis i köket, kryddhyllan "Reda" med alla glasskålar i.


Jag har äntligen hittat en till för en väldigt billig peng, de blir annars väldigt dyra på auktioner nu för tiden och kan vara svåra att få tag på. Den var i bättre skick än min förra och nu är det bara att ta fram skrapan och penseln så blir den så fin igen.
Ända sedan jag köpte min första så har jag velat ha en i tvättstugan. Tänk så praktiskt att ha tvättmedel, klädnypor, vanish mm i. Den nya är lite större än den gamla så jag kommer nog att byta ut den i köket så jag får en större där.

Hualigen, nu har jag så där mycket att måla igen och det kan jag lova er att min rygg inte gillar. Det går verkligen inte nu, jag måste prioritera så att ryggen håller för jobbet först. Kanske kan fjäska lite för maken så han målar kryddhyllan;)

Har ni en kryddhylla och vad har ni i den?

15 kommentarer:

 1. Jag har ingen kryddhylla, de verkar vara svåra att få tag på... just nu letar jag efter ett symaskinsunderrede.. det ska jag ha i mitt växthus.

  Var rädd om ryggen!

  Marie

  SvaraRadera
 2. Åhh en sådan kryddhylla vill jag också ha! Vart har du hittat den? Superfint blev det! Nä det är verkligen inget semesterväder precis, typiskt min otur. Hoppas det vänder snart. Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 3. Problem med nätet här! Nä vi smet faktiskt iväg och gifte oss igår!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken flax! De är ju så fina och som du säger svåra att få tag på! Jag unnande mig till sist en på Tradera, och det var inte billigt.... Men å andra sidan brukar jag ju inte köpa så mycket andra dyra saker.

  Ha nu en skön kväll!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 5. Dom är så fina! Jag kom över en, fick pröjsa 200 kr för min och den var i jättefint skick. Har ännu inte bestämt mig vart jag vill ha den. Först hade jag den i köket men den tog för står plats i vårt lilla kök så nu står den i matkällaren. Egentligen vill jag ha den i arbetsrummet/pysselrummet till mina pysselsaker, såsom trådar, snören, lim, pennor, glitter och allt vad jag nu har....! Men där har jag inge plats heller haha :)
  Ta hand om ryggen!!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du lägger in en bild på hyllan när den blir klar, det ser väldigt spännande ut...
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Näää vad tusan, en sån som jag såååååååå letar efter!!!!!!!! Vill ha vill ha. Men kul för dig att du kom över en:))))

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Nejdu inte är det bad och sol väder men lagom väder för att pricka av saker på "att göra" listan :). Har idag målat ett väggskåp till stugan.
  Någon redahylla har jag inte men hoppas kunna finna en som inte är allt för dyr. Tycker de är andvändbara till det mesta.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vilken tur du har...hittat två stycken...de är jättefina och jag hade gärna haft en vilken jag inte har ;))
  kram susanne

  SvaraRadera
 10. Har tyvärr ingen, men jag skulle gärna vilja ha en- så fina....Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. Åhh lyllos dig som hittade en till en bra peng. De jag sett har varit alldeles för dyra för mig :(
  Hmm ne jag har ingen kryddhylla. Har mina kryddor liggandes ner i en ikea grej ( typ som en tegelpanna om du förstår) i en låda.

  Guuudars så söt missen va i tidigare inlägg!!!
  Förstår att det är massa bus på g :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 12. De är både vackra och praktiska kryddhyllorna! Tyvärr är jag ingen ägare av en sådan :)
  Ha en fin dag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 13. Ja det har blivit så tråkigt med loppis eftersom det numera har blivit svårare att fynda. Det är ju det som är själva grejen med loppis. Begagnat ska inte vara dyrt. Det man säljer på loppis säljer man ju för att bli av med en massa bråte man samlat på sig och kan då tjäna lite själv på det istället för att kasta bort sakerna. Då är det meningen att andra ska kunna fynda också. Det är i alla fall min åsikt.

  Vilken jättefin kryddhylla. Superbra förvaring också ju! Du får vara rädd om ryggen och flirta med din man istället :) Annars kan du ju vänta lite och måla lite pö om pö (men jag vet hur svårt det är då man vill ha allt klart bums).

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 14. Wow, vilken lycka. Jag har ingen sådan men skulle absolut kunna tänka mig en. Tvättstugan är ju en jättebra idé att ha den i :)

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 15. Jag gjorde dina centerdrömmar och de gjorde succé!!

  SvaraRadera