Hej!
Nu har båda paketen kommit med mina bakgrejor. Jag beställde en massa nytt och då vill man ju testa direkt också. Tyllar, silikonveiner, smaker mm.
Det fick bli en ny variant av cupcakes.
Blomman har jag gjort med min nya silikonveiner och sugarpaste från Kakburken
Det blev lite olika topping och det var egentligen meningen att frostingen skulle bli ljusgrön, men jag hade slut på den gröna färgen.
Morotscupcake med piggelinfrosting
10st
2 ägg
1,5 dl olja
0,5 tsk ingefära
1 tsk kanel
0,5 tsk salt
1 tsk bikarbonat
2 dl socker
3 dl mjöl
3 dl finrivna morötter
Vispa ägg, socker, bikarbonat, kanel, ingefära, salt olja. Tillsätt mjölet och tillslut morötterna.
Fyll muffinsformar 2/3 och grädda i 175 grader ca 12 - 16 minuter beroende på storlek och ugn.
Kallna på galler.
200g philadelphiaost
100g margarin
0,5 tsk vaniljsocker
1,5 dl florsocker
ca 10 droppar päron essens
Ta ut philadelphiaosten och margarinet ur kylen och vispa ihop till en smidig massa med elvisp eller i maskin. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och päron essensen och fortsätt vispa.
Spritsa ut frostingen på kalla kakor och garnera.
Jag ska ta mig en latte och en cupcake till Leila ikväll. Hoppas att hon bjuder på något smarrigt.
Det där är nog något för mig, som älskar morotskaka;) Kram J
SvaraRaderaDet ser verkligen gott ut, du har så mycket goda recept...
SvaraRaderaKram Birgitta
Åhh piggelin är ju det bästa jag vet :-)
SvaraRaderaKram
Men så gott och vad fina de blev.
SvaraRaderaKram Ing-Britt
Mums : ) vackra och ser smaskiga ut : ) kram Sofia
SvaraRaderaÅåååå vad gott det ser ut.Tack snälla för receptet.Ha det gott.Kramar Rita ♥
SvaraRaderaMmmm, vad gott det ser ut. Nu blir jag både sugen på att äta cupcakes och baka egna :)
SvaraRaderaJag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia
Du göder oss med alla goda recept!! Läste snabbt igenom rec. m morotscupcakes och...alla ingredienser finns hemma (utom päronessensen),
SvaraRaderaoch så har jag ledig lördag..SÅ,det passar ju jättebra det! Mina cupcakes blir inte så fina förstås, får kompromissa med lite simplare köksredskap, men SMAKEN..
Ha det GOTT
Kerstin
Vilka söta små bakverk. De är ju så fina så det skulle nästan kännas lite synd att sätta tänderna i dem :) Tack för receptet. Jag blev lite sugen på att prova. Kram Sonja.
SvaraRaderaÅhh vad fina och det ser himla gott ut! Kram Annica.
SvaraRaderaVilka underbara små bakelser..riktiga konstverk!:)
SvaraRaderaTack för receptet.
Kram/Lotta
Cupcakes Mums!
SvaraRaderaDe såg jättegoda ut!
Kram Anette
Riktiga konstverk du skapat :) Mumsiga sådana!
SvaraRaderaJag går upp i vikt av din blogg nu hihi =))
SvaraRaderaAllt ser så grymt gott ut!!Vågar knappt läsa om bakverken =))
Hoppas du har en fin helg!
Stor kram Fia
så mumsigt det såg ut!! får prövas! Kram emelie
SvaraRadera