torsdag 4 augusti 2011

Tolix kopia

Hej på er!


Men hörrni, vilket väder vi har!!! Jag klibbar verkligen fast på stolen och inte blir det bättre av en regnskur heller. Inte är det konstigt att sömnbristen kommer heller. Ja, jag klagar nu. Jag vill inte ha sånt väder faktiskt, kroppen mår inte bra av detta plågande. Det rinner svett under kläderna på jobbet och så fort man kommer hem så blir det en låååång kalldusch för att klara av resten av kvällen. Bada ute är inte min grej, speciellt inte nu när det är rötmånad.

Skönast är det nästan att sitta i bilen där det finns AC. Så en liiiten shoppingtur till grannstaden och ett helt nytt ställe för mig fick bli dagens utmaning. Har ni inte besökt Rosengatans lilla affär och café med loppis tycker jag att ni ska göra det. Verkligen ett ställe för mig.

Högg direkt åt mig dessa underbara vita barnpallar, ser ut som små Tolix kopior, tycker ni inte?



75kr styck fick jag pröjsa och det var verkligen lycka. Hade tänkt mig något liknande i muminhuset men nu vette sjutton om de inte skulle passa ännu bättre inne. De är ju verkligen superfina.

Jag var så nöjd efter inköpet av pallarna att jag kunde åka hem igen. Min shoppingdag började så bra att det fick bli avslutningen också. Väl hemma väntade ett paket i brevlådan och min vinst i form av två lattemuggar från Lot´s living. En liten polkagrisklubba låg som bonus i paketet med.

Idag är jag mycket nöjd med dagen, trots den kvalmiga värmen.

17 kommentarer:

  1. Hej hallå!

    På Rosengatan har jag varit med jobbet och ätit, jättemysigt. Vi åt grillbuffé och det var supergott. Dom hade gjort en väldigt udda röra till med majonnäs, whiskey och lingonsylt som faktiskt var ganska god till grillat. Gick också runt där bland all loppis och var nära att köpa med mig en gammal rullator. Jag hade letat just denna dag efter nya hjul till våran skrinda som har plastdäck och dom låter förskräckligt. och denna rullator stod där med fyra helt underbara däck som skulle passa utmärkt så jag trånade hela kvällen men när jag skulle ta den med mig och betala så upptäckte jag att själva hålet i däcken var ju på tok för stora för stången på min skrinda. Tur att jag inte kånkade med mig den hem för då du, då har M blivit gaaaaaalen *ler*. Jag var även ner i butiken där hon hade helt ljuvliga saker, det var bara dom där pengarna som saknades just denna dag.
    Ha det svettigt i värmen, det har slutat att regna nu på din gamla gata i stan.
    Kram H

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Underbara pallar. Och vilket fynd! Förstår att du högg dem;))

    Ha en fin kväll framför Ernst!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Jättefina stolar, tänk om en annan hade sån tur att hitta på sånna ;) ett trädgårdkök vill jag med ha eller ett riktigt stort utekök la leila! Ha en fin kväll och tack för din kik inne hos lilla mej ♥

    SvaraRadera
  4. De är jättesöta....har också tittat på dem ;)) Det har inte varit lika varmt här idag.
    kram susanne

    SvaraRadera
  5. Verkligen snygga pallar du shoppat!
    Ja i sommar har vi verkligen inte behövt frysa, men det tycker jag bara är skönt :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  6. Nej fy ush för värmen! Vi har också haft olidligt varmt idag! Hua!
    Vilka söta pallar du hittat! Liknar verkligen små Tolix-pallar! Supersöta!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  7. Helt ljuvliga pallar, förstår att du är lycklig;) Ja visst har det varit klibbigt några dagar nu men just nu känns det som om det kommit in lite svalare väder. Här i alla fall;)

    Önskar dig en skön kväll

    SvaraRadera
  8. Hej du! jag sitter i skuggan,får inte sola heller för den delen,en medicin har jag som ej tål sol! Men vilka söta pallar! Ha det gott nu Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  9. Haha, ja vi får verkligen hoppas att grisen har grisbebisar i magen ;)
    Jätte fina pallar. Där gjorde du ett kap måste jag säga =)
    Trevlig kväll
    Kram Tessan

    SvaraRadera
  10. Det var ett riktigt fynd du gjorde, ser ut som Tolix-pallar. Här har också varit otroligt varmt, men idag regnar det.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  11. Nä, jag håller med, pallar inte heller denna värme. Snygga pallar! Kram

    SvaraRadera
  12. Super söta pallar. precis sånna skulle jag också vilja ha... men vart man ska hitta sånna här vet jag inte!! Är det ok om jag lägger till din blogg på min blogglista? Vill gärna följa din fina blogg o inspireras av allt ditt bakande=) Ha det gott.

    SvaraRadera
  13. Jättecoola pallar! Klart du ska ha de inne! Kram Lotta

    SvaraRadera
  14. Vilket superpris på pallarna! Förstår att du norpade dem, hade jag också gjort. Vilka läckra bakverk du bjuder här på bloggen *dregglar*

    Linda :)

    SvaraRadera
  15. Hej vilka fina pallar, förstå att du är nöjd. Såg nå liknande i zink på Ica maxi men för en helt annan peng.

    Ja visst är de varmt, fast vi har inte så kvalmigt som tur är. Var ledig igår o hade strålande sol utan moln hela dagen. Jag nöjt av o måla o tvätta fönster.
    Idag kom de några droppar regn innan jag slutade men de blev bara blött på marken typ.

    Ha en skön helg
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  16. Vilka underbara pallar och vilket pris, ett toppenfynd.
    Så fint du har med traskronan, de gamla fönstren sen mårbackorna som är min sommarfavoritblomma.
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  17. I vår webbutik har vi både stolar och pallar som skulle kunna kallas Tolix kopior från 895 SEK :)

    www.reformasthlm.se

    SvaraRadera