lördag 5 maj 2012

Sommarbullar



Vad ska jag nu baka?

Med jordgubbs socker och jordgubbs marmelad ska det bli...




... just det


Jordgubbsbullar


Fick ett ryck att göra slut på jordgubbsmarmeladen som jag hade till jitterbuggarna och sen använda lite av jordgubbssockret som jag köpte för ett bra tag sen. Eftersom att frysen ekade så blev det en sats med jordgubbssmak och en sats med gamla hederliga kanelbullar. Jag som ÄLSKAR kardemumma hade det i båda sorterna. Utan kardemumma inga bullar:)

Måste tipsa om den absolut bästa slickepotten och sleven. De kommer från RICE och finns i många olika färger. Dessa håller verkligen (sleven är på bilden) och är verkligen värda sina slantar. 




7 kommentarer:

  1. Jordgubbsbullar låter verkligen somrigt och gott! Ha det bra kram från vännen Maria

    SvaraRadera
  2. Men å så smart och gott verkar det vara med. Har aldrig tänkt på att man kan använda annat än kanel och smör ja förutom vanilin socker och smör då;)

    Önskar dig en fortsatt härlig helg
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Det var länge sen jag bakade bullar....nästan så jag hoppas på dåligt väder i morgon ;)) Jag har testat jordgubbsbullar en gång och då var degen gjord på saft istället för mjölk! Något för laktosintolerante!
    Kram kram
    susanne

    SvaraRadera
  4. Åååå vad gott det ser ut :)
    å missa nu inte...

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  5. Mums vad gott det såg ut! Längesen jag bakade bullar, försöker att dra ner på fikat. Men nu blev jag sugen.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Åh det lät ju himla gott!
    Ha en riktigt fin söndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  7. mmm, dom såg goda ut! Bullar är ändå bullar, svårt att vara utan =)
    Tack för tipsen om macaronsen (säger man så i plural månne...*fniss*)SKall komma ihåg att det är här jag såg tipsen, har tänkt prova att bada dom någon gång!

    SvaraRadera