söndag 3 juni 2012

Sommarens kaka 2012Tack snälla ni för era kommentarer över fotona. Det var vågat med familjebilden kände jag, men skit samma, snart ser alla oss i en tidning och då är det lika officiellt ändå:)


Idag när vi kom hem från en liten minisemester så såg jag att jag vunnit. Mina Jordgubbs Jitterbugg blev "Sommarens kaka 2012" hos Hemma hos SelmaJordgubbs JitterbuggDet är alltid roligt när sina bakverk blir uppskattade och dessa är en storfavorit här hemma, både hos vuxna och barn. De är ganska lättbakade också, testa vettja eller besök Susanne där de kommer att finnas hela sommaren på fikabordet. Receptet finns här

Nu är vi inne i Juni och inväntar sol och värme så jag kan köpa alla sommarblommor och plantera klart. Än så länge visar vädergudarna bara regn så det tar nog några dagar till. 


7 kommentarer:

 1. Grattis till sommarens kaka, det ser jättegott ut! Jag ska klicka in på receptet:) Må så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vad roligt, de ser väldigt goda ut, jag trodde att jitterbugg var svåra att baka. Jag väntar också på finare väder så jag kan plantera blommorna jag köpt!
  Ha det bra!
  kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten, de ser jättesmarriga ut!
  Vilken härlig bild på familjen, hon är då för söt lilla Tyra!

  SvaraRadera
 4. Men vad roligt att du vann, de ser verkligen jättegoda ut. Härliga bilder på familjen och Tyra är verkligen verkligen jättesöt;)

  KRamar

  SvaraRadera
 5. Grattis!! Vad kul att du vann!!
  Ha en finfin vecka!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 6. Grattis!! De ser supergoda ut! Såna måste jag testa! :)

  Kraam Verra

  SvaraRadera