lördag 1 januari 2011

2011 - ett bra år


God fortsättning på er!

Med risk för att verka tjatig så måste jag ändå TACKA er alla för era goa och fantastiska kommentarer hos mig. Det värmer så otroligt och det är så roligt att de dagar man har det tufft så lättar det enormt att läsa era kommentarer.

Jag förstår att ni är nyfikna på vår adoptionsprocess, men med tanke på att vad som helst kan hända i denna process så lovar jag att hålla er informerad men med mycket försiktighet. Vem som helst kan läsa här och det gör det svårt för mig att berätta allt. Men ni ska få veta fortsättning, det lovar jag.

Igår firades nyår med underbara vänner. Istället för fyrverkerier så släppte vi iväg två Lantor upp i skyn. Den ena Lantan tände vi för Liten som finns någonstans där ute och den andra för min morbror och moster. Vi tänker så mycket på er!Jag hoppas att fler väljer så vackra lyktor till nyår och sista april istället för fyrverkerier. Miljövänligare och bättre för både människan och djuren.


Nu börjar det nya härliga 2011 och jag kan informera er som längtar till sommaren att det är lite mindre än 5 månader 23 dagar kvar till midsommarafton. Men fram tills dess har vi många saker som ska göras och det är nu den härliga och ljusa tiden börjar tycker jag.

Kram på er!

16 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dej med...! Ska bli spännande att fortsätta följa dej även detta år, och ni (och Liten) finns med i mina böner.
  Kram åsa

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen!!!!Önskar dej en God Fortsättning på det nya året.Hoppas att det blir ett kanonår.Ha en skön nyårsdag.VarmKram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Så bra foton du lyckats ta på lyktan, här blev det inga som tändes alls. Jag har däckat med influensa, lyckades bara äta lite oxfilé igår kväll. Men vi ska skicka upp våra över sjön i maj istället.
  Önskar dig ett gott nytt 2011
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Så vackert med lyktor istället!
  God fortsättning på¨det nya året!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Så fint med lyktor istället. Hoppas verkligen att 2011 blir ett bra år för Er!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 6. Hej fina du! Och tack för ditt mail! Det gör faktiskt lite gott i själen att veta att man delar det här med andra. Även om det inte hjälper i sak. Jag önskar dig allt gott och all lycka under det här året. 2011 kommer att bli ett bra år! Det är jag övertygad om. :)
  Vackert med lyktorna!
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 7. Så fina lyktor att släppa upp.
  God fortsättning på 2011.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 8. Åhhh du snälla söta....

  Jag tittar in här hos dig idag med en stor klump i halsen....hoppas att allt verkligen kommer att gå vägen detta år.
  Jag lovar att jag ska hålla allt vad jag har.
  Ska bli ett nöje att följa er fortsättning på den långa resan som jag förstår tar mycket kraft.

  En styrkekram för 2011,det skickar jag till dig.

  kram
  Linda

  SvaraRadera
 9. Likadana lyktor skickade jag upp! Visste inte att de kallades lantor, men mycket riktigt införskaffades min på just Koh Lanta som jag gissar gett upphov till namnet.
  God fortsättning
  Barbro

  SvaraRadera
 10. Halkade in av en slump...normalt sett läser jag inga bloggar.
  Men jag är duktig på en hel del annat!
  Känner mig manad att lämna en rad av vad jag "ser". Framför mig dyker ett gossebarn med mörka lockar inlindad i mjukaste babyfilt upp!
  2011 kommwe att bli ett förändringens år - bered er på ett par tvära kast. Hav förtröstan invid varandra - så kommer lyckan i björkarnas sus när syrenen viskar gossens namn....
  //vänligen Abbe

  SvaraRadera
 11. Vackert m lyktor, skulle gärna byta. Men finns det inte risk att de landar nånstans brinnande? eller?

  SvaraRadera
 12. Önskar dig en riktigt god fortsättning:)
  Håller med dig om fyrverkerierna. Jag är ju då motståndare till dom, har ju hundar. Tycker dessa lyktor är så fina och hade tänkt köpt dom men glömde det. Lika bra det för här blåste det som tusan och regnade.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 13. Önskar dig ett riktigt gott 2011 !! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 14. Jag vet och hoppas att 2011 blir ett underbart år. Lyktan i skyn inger hopp, eller tycker du inte. Jag ser fram emot att följa dig under 2011.
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 15. Önskar dig en fin fortsättning på det nya året!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 16. Vilket vackert inlägg vännen.
  Sköt om dig
  Kram Agneta

  SvaraRadera