söndag 10 juli 2011

Ny i branchen

Tjena på er där ute i cyberrymden!

Här är jag, ny i branschen. Vid 14 veckors ålder har jag fått en ny husse och matte, ett riktigt lantligt hem kan jag säga utan att ljuga. Stort har de också och jag får gå ut om och när jag vill.

Jag är van torra kulor till frukost, lunch och middag. Här fick jag skinka till frukost, riktigt lyxigt faktiskt. Ny toalett har jag också fått, en egen som bara jag går på. Jag tycker att det är lite ohygieniskt att låna ut toan till flera andra om jag ska vara ärlig.



Jag har redan kommit på att jag bara behöver snegla lite fint åt husse och matte så kommer de direkt och gosar med mig. Att jag gav dem lipen en sväng idag tycker jag var lite skojigt. Hoppas att de inte tog illa upp. Men det verkar gå bra....än så länge. Jag är ju så söt om jag får säga det själv utan att skryta.


När matte tog fram datorn så passade jag på att ta en tupplur. Det var inte alls roligt när det inte fanns någon mus till datorn jue. Tänk på den gamla goda tiden, då var det sladdar och en mus till datorn. Nu ser det bara ut som en konstig låda som man stänger igen.

Jaja, lite långtråkigt kan det vara när matte surfar. Men det är mysigt när jag får vara med och ligga på bordet. Det får inte mina storebrorsor... haha.


Matte tog sin bästa filt och bäddade åt mig på altanen i en korgstol som hon har ropat in på något som hon kallade för auktion. Det där med auktion är nog en väldigt bra grej, jag ska nog säga åt henne att handla mer där.


Husse har åkt iväg en sväng och fiska. Jag hoppas att han kommer hem med någon fisk till mig. Önskar mig helst en regnbåge, men det går lika bra med öring.... filéad och klar tack!

Nu ska jag nog försöka få matte att dra i det där roliga snöret med en tuss på. Det var roligt. Kondisen är det inget fel på iaf (ska vara mattes då) för jag har då legat i hårdträning sen jag föddes.... alltså sen 1 April. Nä, jag är inget Aprilskämt. Kunde du inte bättre än så...

Just det ja, husse och matte har lite problem med vad jag ska heta. Hur svårt kan det vara. Hörde att matte tog hjälp av sina brorsbarn och de var ena riktiga lirare det. Messi var ett förslag. Snyggt, har hört att det ska vara en riktigt bra fotbollsspelare, en av de bästa i världen kanske. Det skulle ju passa som handen i handsken det.... eller tassen i handsken. Fotbollsproffs och världens bästa katt, det tro jag verkligen på.


Ha det bra så ses vi nog igen

Mjau!!!



18 kommentarer:

  1. Helt ljuvligt:) vet inte om jag ska skriva till dig el din matte nu men....jag älskar djur och har själv en katt som heter Söderman, hoppas du oxå får ett fint namn, ditt söta lilla chat troll. Klapp och kel från Johanna

    SvaraRadera
  2. Så söt liten kattunge!!! De är ju bara för mysig när de är små, även när de blir större! Själv har jag en liten katt som är 14 år och fortfarande mysig och lekfull!
    Ha en mysig kväll med katten!

    Kram Cecilia.

    SvaraRadera
  3. Vilken sötnos!!
    Gosa lite extra från mig!

    Ha en fin kväll!

    Kram Annica - Vårt lilla bo

    SvaraRadera
  4. En sån sötnos! Ett riktigt charmtroll!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Vilken sööööötis kram Sofia

    SvaraRadera
  6. Så söt man kan vara, slår vad om att han charmar till sig det mesta...
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  7. Du var en riktig liten sötnos! Välkommen till mattes bloggvärld!

    Vad är du av för ras? Själv är jag en korsning mellan Norsk Skogkatt och Huskatt. Titta gärna in i mina tassemarker...

    Mjau från Tiger och hans matte Elisabet

    SvaraRadera
  8. Ååååå vilken liten sötnos....helt underbar ;))
    kram susanne

    SvaraRadera
  9. Så söt.
    ha en fin vecka.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  10. Hallå där kompis! Det är jag som är Missy! Min matte tipsade mig om att jag skulle in här o kolla... men jag hade inte tid igår för jag skulle precis få gå ut i trädgården och sen blev jag så trött så jag somnade... Men idag är jag pigg igen!
    Vore coolt om du får heta Messi.. då blir vi Missy o Messi :)

    Glöm inte säga till din matte att tonfisk är dögott! Och falukorv... och leverpastej... jag får det ibland.

    Om du vill se hur jag ser ut så kan du gå till mattes blogg, det är en bild på mig där uppe i högerhörnet. Min matte tycker jag är söt och din matte tycker du är söt... undrar om det tillhör mattors(?) jobb att tycka det? Fast min matte säger att du också är söt... hm.

    Jag kom på också att jag flyttade till min matte den 1 april, samma dag som du föddes. Vilken slump! :)
    Nu vet jag att matte o husse funderar på att skaffa en kompis till mig... kanske blir en liten som flyttar in här snart. Hoppas det!!

    Mjau på dig!
    Missy

    SvaraRadera
  11. Men gud så sööööt!!
    Krama den lille tussen från mig!
    Ha det gott!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  12. Vilken sötnos, ser ut som en riktig liten tuffing ;).
    Kul att läsa din text. Skulle kunna samsas med matte om att skriva även i fortsättningen ;D.
    Ha de så bra och hoppas det blir grillad fisk till kvällen.
    Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  13. Men Teres! Jag svimmar av gullighet från den lille godingen. Sötare får man ju leta efter. Jag har 3 vuxna härliga katter och har inte varken tid eller plats med fler men den dagen då någon av dem inte finns med oss längre hämtar jag hem en sådan där goding :)

    Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  14. Men gud vilken liten sötis, nu blev jag ju sugen på en katt också!!!

    Kram/M

    SvaraRadera
  15. Nämen, vilken liten sötnos.:-)= Kram Stina

    SvaraRadera
  16. Vilken goding! Och duktig också som redan kan göra inlägg på bloggen ;). Mysig blogg by the way!
    Må så gott//Marie

    SvaraRadera
  17. Hej !

    Vilken sötnos !!!
    Man bara smälter...härligt att ni får ta ahnd dom dwn lilla godingen..dina bilder och härligt skrivet.
    Ha en fin sommar vecka nu och ta handdom er alla!

    Kram.Sirpa

    SvaraRadera