torsdag 28 februari 2013

Februari moodboardGod morgon på er!
Jag måste erkänna att jag tycker dessa moodboard varje månad är riktigt svåra. Det känns som att de går ihop flera månader då det inte är så många veckor mellan dem. De blir liksom lite lika och kanske lite tjatigt. 
Men torsdagstema är torsdagstema och vi kör på
Februari moodboardFebruari är ju månaden då jag sår det mesta och de små härlig gröna bladen tittar upp. Tomater och gurka är populärast här hemma. Pelargonerna klipps ner mera och sätts om i ny och näringsrik jord. Planeringen för trädgården är i full gång och växthus/orangeri drömmarna fortsätter här.
Alla hjärtans dag har vi också haft denna månad.
In med lite pasteller och färg i hopp om att våren kommer fortare. Här ger Greengate muggarna riktiga vårfeelings på hyllorna i köket.

Nu ligger våra soffklädslar i tvättmaskinen och jag inväntar solen. Hoppas den kommer till lunch som utlovat, men det ser tjockt ut tycker jag. Långt bort där i fjärran ser jag ljuset. Hoppas!

Kika in på fabriken för fler moodboard.

8 kommentarer:

 1. Tack för titten
  Ja just det,det är dags att börja så lite snart,ska kika på vad jag ska så i år,är lite sugen på prydnaspumpa.
  Kramar
  Ninni

  SvaraRadera
 2. Hmm så... jag gillar verkligen att påta ute i trädgården på sommaren men jag vill inte förså, gillar de inte o tycker de är meckigt. vill bara plantera ner i jorden o sen skörda de som kommer. Hmm ja lat de är nog jag med ett bra ord :)
  Du är duktig du som sår o fixar innen innan säsongen drar igång ute.

  Ha en skön dag o hoppas solen kommer till dig med.
  Soffträff behöver nog allt jag med. Min vita soffa är allt annat än vit. Har redan tvättat de andra överdragen så de är bara o byta men hmm japp där kom ordet lat de är jag nog idag med hahahahaah

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Å så härligt med plantering. Det är min stora dröm när jag får köpa ett hus någon gån, att plantera och fixa. Det tycker jag var en utmärkt moodboard.

  SvaraRadera
 4. Smaskens med jordgubbsbullar, det har jag aldrig provat men däremot blåbärsbullar! Har fortfarande lite halvpanik att jag inte har hunnit gjort någonting med mina pellisar... Men blev inspirerad av din moodboard, så nu får jag väl ta tag i det!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 5. Superfin moodboard! Verkligen kul att se hur alla tolkar..

  SvaraRadera
 6. Greengate har underbart porslin! :)

  Ha en fin kväll!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Ibland önskar jag att jag var du, så duktig, och grön om fingrarna ;)
  Tack för grattishälsningen till V, det värmer :)
  Ja han är verkligen lugn och harmonisk, för det mesta. Inez är ett riktigt litet busfrö med STOR vilja, men det lustiga är att Valentin var lika galen, om inte värre (otroligt krävande) tills han var 14 mån ungefär. Sen vände det och han blev bara lättare och lättare, nöjdare och nöjdare, i takt med att han lärde sig mer kan man säga.

  Ha en mysig kväll,
  Kram Catta

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för din kommentar! Vinbärstomaten har jag också varit sugen på, men man måste ju sålla :-). Och på bilden ser jag alltså Gardeners delight... den brukar ju vara poppis.

  Men oj, är dina pellisar redan nedklippta! Planterade om mina i veckan precis, och de har fått bo inomhus ungefär två veckor nu tror jag, så det kanske är dags? Jag längtar tills det börjar bli lite mer grönt här hemma.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera