söndag 8 juli 2012

Får jag be om....
....störta möjliga tyssstnad

Jag vann biljetter till Cirkus Scott i Borlänge genom Lindex och idag var det dags. 
Tyra var eld och lågor och åt popcorn för första gången. Vi hade egentligen ingen aning om hur hon skulle reagera och om vi skulle kunna se hela föreställningenSibiriska kameler och Frieserhingstar Jumping Jacks - extremsporten Wall tramp. 
Otroligt duktiga killar och vi bara satt och gapade.  Men det bästa av allt och som gav mest skratt var ändå Darix & Fumagalli. Årets clowner som inte gjorde någonting rätt men ändå fick man skratta mest.  Det viktigaste djuret på en cirkus måste ändå vara elefanterna. Sååååå stora och maffiga. 
Den ena bajsade mitt under showen och sen kissade han när han stod på sin pall, vi trodde aldrig att han skulle sluta och djurskötaren försökte få honom att sluta... men icke. Är man kissnödig så är man:))

Jätteroligt att Cirkus Scott är tillbaka efter 9 års uppehåll. Det är helt klart den absolut bästa cirkusen och Bronett ska det vara. 

En väldigt lyckad dag.

5 kommentarer:

 1. Vad kul för er alla. Vi har varit en gång ute på Gärdet när sonen var liten Nu är han 12 år och cirkus är inte prio längre...
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Så kul, kommer ihåg när vi gick med barnen ;)) Hur gick det för Tyra, tyckte hon det var kul??
  kram kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk vinst! Var sååå länge sen jag var på cirkus, hade varit riktigt kul att gå på en snart. Kul med elefanten, nöden har ingen lag hehe :)

  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att vinna och mysigt att få gå på cirkus! Kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 5. Ser jättetrevligt ut. Själv har jag bara varit på mindre cirkusar och blivit ganska besviken flera gånger. Det ska nog precis som du säger vara Bronet.
  kram Lena

  SvaraRadera