torsdag 12 juli 2012

Ho ho i holkenPysseldag i regnet.
Något som både jag och Tyra gillar är fågelholkar. Hon gillar fåglar också och går gärna runt med holkarna som små väskor. Jag hittade en omålad holk som jag ville pynta själv och idag blev det av. 
Före......efterDen blev viprickig på fram och baksidan samt rosaprickig på sidorna. Taket blev lite blandat och vita vindskivor. Det är fina hobbypapper som jag har limmat dig (titta inte på limmet som inte har torkat på framsidan nu). Den blev riktigt snygg om jag får säga det själv. 

Jag njuter verkligen när jag kan sitta vid min pysselhörna i sovrummet och höra regnet smattra utanför, idag blev det lite åska också. Samtidigt leker Tyra i sitt lekrum och kikar in till mig ibland. 
Nu är min pysselhörna nästintill klar så jag ska visa er mer någon dag. 
En pysselhörna är så lämpligt då man slipper plocka bort allt efter sig så fort man har gjort något, ni känner väl igen er när jag säger att det blir MYCKET småplock när man pysslar. Bra att ha allt runtomkring sig. 

Sen berättade jag väl för er att jag har möblerat om i Tyras lekrum samt bytt stil helt. Från att ha det stilrent och enkelt så tvingades jag att tänka om och ändra. Tyra vände upp och ner på allt och sen var det inte roligt att leka där inne för henne längre. Numera är det inga backar som förvaring (slängde ut på försäljning och har sålt rubbet) utan allt står framme i hyllor mm och så har det kommit in MASSOR med färg. Det är helt tvärtemot vad jag gillar MEN det blev tokbra. Ett lekrum ska nog vara tokigt och det är jättebra för mig att inse att man kan ändra sig. Jag får lite småpanik när det är rörigt och massor med småplock överallt MEN det har hänt något, för jag blir lugn av att sitta i lekrummet och leka med Tyra nu och det bästa av allt.....
...... Tyra leker hur länge som helst och plockar med allt. 
Nu är vi nöjda allihopa och det är ju det man vill. Ska visa er resultatet någon dag.


6 kommentarer:

 1. Så söt holken blev!Du är så duktig på att pyssla! =)

  Du måste nästan visa bilder på lekrummet.
  Jag försökte från början ha Bellas i rosa och vitt. Lite enkelt, med bra förvaring. Jag städar och plockar...men efter 5 minuter ligger allt på golvet igen.
  Det är så man får ont i magen när man tittar in där :/
  Ite alls så som jag hade tänkt... ;)
  Så jag får nog snart oxå komma på nån lösning *ler*

  Kram Verra

  SvaraRadera
 2. Superfina fågelholkar, nu fick jag lite fin inspiration, jag har 4 omålade holkar i garaget;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej. Är första gången som jag kikar in här. Jättesöt fågelholk :) Ha en fortsatt fin vecka .

  SvaraRadera
 4. Superfin holk!!!!
  Kul att se hur lilla Tyras rum blev sen:))
  Hoppas ni har det fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Så fin holken blev! Ska bli spännande att se pysselhörnan, liksom Tyras rum efter ommöbleringen! Bra att passa på med både pyssel och ommöblering när vädret har varit så dåligt. Just nu är solen i alla fall framme, så jag ska skynda mig ut. Ha det bra! Kul att du tittar in till mig!
  Kram Anki

  SvaraRadera