söndag 1 juli 2012

MiniDet gäller att ta tag i saker för att få något gjort. Men det är lättare sagt än gjort det. Idag tog jag iaf tag i vimplarna till muminhuset och plockade fram symaskinen medans det regnade ute. 
Det går ju fort bara man sätter igång, lite synd bara att det tar sån tid innan man sätter igång.
Ja, ni förstår nog vad jag menar. 


Vimplar har Tyra fått på två väggar. Det blev miniformat på vimplarna för att de skulle passa in bättre med allt annat som är mini. De gick i rosa och vitt såklart.
De söta kaffekopparna med fat i posrlin hittade jag på DollarStore och är egentligen espresso koppar. Men de passade så bra in i muminhuset och så fick det bli. 

Det finns så mycket sött och gulligt, det är faktiskt bara fantasin som sätter gränser. 
Idag bjöd Tyra på kafferep i sitt muminhus, morbror, moster och kusinerna var välkomna. Det var ett namnsdags kafferep. 
7 kommentarer:

 1. Hej ja att de ska vara så svårt att ta tag i vissa projekt som ligger o igentligen inte tar så lång tid att göra... hmm..

  Va fint det är där. Så söta koppar, colt att de är espresso koppar. Passar ju superbra till barn. Hoppas de blir många kaffekalas där :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Nog vet jag vad du menar med det där att komma igång...

  Så fint hon har det i Muminhuset- det som har väntat så på att befolkas av en liten Tyra!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev med vimplarna! Mysigt med kafferepet där i muminhuset. Din moster känner jag ju, hälsa så mycket till henne och dottern som är barndomskamrat till mig! Jösses vilken tur du hade med zinkhinkarna! Ha en trevlig kommande vecka!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Så fina vimplar. Älskar vimplar, har sytt till lillfisen och tjejan ska också få är det tänkt, men när det finns tid. Har ju lite andra projekt på G som ska bli färdiga först och så finns det ju lite att göra utomhus också... :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Så fint så fint :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket underbart litet muminhus ni har ordnat - jättegulligt!

  SvaraRadera