lördag 28 juli 2012

Tyras sovrum
Tyras sovrum går i ljusblått och vitt. Vi ville ha en lugn färg i sovrummet och inredare rekommenderar blått i just sovrum. Sen är det kanske många som inte vet, men det rekommenderas att inte att ha leksaker i sovrummet. Istället för att slå upp väggen mellan sovrum och lekrum gjorde vi därför 2 rum och följde denna rekommendation när vi hade möjligheten till det. Matta SIA, brun kanin Bukowski, säng Ikea och pall SIA. 
 Bokstäver Majas café. 
Barbapappa sackosäck Åhlens och Tyras dopklänning på väggen.Tallrikshylla som min pappa har gjort, kaniner Bukowski, klossar från Pumkin, uggletavlor från barntavlor.se . Mailegkaniner och Mailegtavla "Carrot story". 
 Molnlampa från Gunilla Axén, Mailegkaniner och &-tecken i betong med Tyras namn och födelsedatum  på hittar ni här 


I hörnet där Barbapappa står ska det senare in en gammal skolbänk, men jag vet fortfarande inte om jag ska måla den vit eller ha den original, får avvakta ett tag till.
Här inne fattas det fortfarande lister efter tak och runt fönster SUCK. Dessa lister är ett stort dilemma här hemma, de verkar aldrig komma upp om man inte gör det direkt. 

Men även här är vi supernöjda och Tyra sover jättebra här inne i sina påslakan från Nyblom & Kollén. Mjukare påslakan får man nog leta efter. 
10 kommentarer:

 1. Åh så vackert, härliga färger.

  Så smart att inte ha leksaker i samma rum som man sover, borde underlätta sovandet;)

  Önskar dig en härlig fortsatt helg/Annie

  SvaraRadera
 2. Så fint o rofyllt ;)) Vi gjorde likadant när vi fick vårt första barn, två rum ;) Sen när lillasyster kom sov de i samma och lekte i samma...fungerade jättebra de första åren.
  Ha en bra dag
  kram susanne

  SvaraRadera
 3. Så fint!! Gillar lampan från Färg och Form.. :-)

  SvaraRadera
 4. Så fint sovrum hon har er tjej!! Här håller vi på med projekt inreda myshörna i en kattvind i anslutning till Tyras rum. Där skall även leksaker förvaras i boxar lätt att ta fram:))
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. åh så fint hon har det Tyra ..*ler

  Kram

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 6. Så otroligt fint rum lilla Tyra har, så mycket fina detaljer!

  Ha en fin måndag,

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Så fint hon har! Här hemma håller jag på med projekt övertalning av något vrång sambo, om att vi och lill-sessan ska byta rum, med bla argumentet att vi inte har några dockvagnar...vi får väl se hur det går... kram från Byn

  SvaraRadera
 8. så fint rum lilltjejen har.
  ha en bra dag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Hon har det så fint i sitt rum och lekstugan på tomten :)
  Du är så duktig, jättefint!
  Kramar Helena

  SvaraRadera
 10. Superfint, förstår att det är skönt att ha två rum. Ger nog lugn för dem små oxå;) Vi har planer på att göra om en garderob till lekrum, ska nog försöka göra det i höst.
  Kramar

  SvaraRadera