tisdag 3 juli 2012

Hemmamys med poolpremiärOhhh, vilken värme vi har haft idag!
Skönt, ja inte ska jag då klaga. 


Var tvungen att sätta mig vid symaskinen igen och försöka göra lite skugga på altanen. Längst in vid bordet är det så varmt dessa dagar och vi måste få bort solen lite så det fick blir samma gardiner som vi har som innertak. Lite spännfjädrar och fyra längder gör att man kan dra dem hur som helst. Regniga dagar drar man dem åt sidan och släpper in ljuset mer. Blev jättebra och fint. 
Supernöjd!Kan säga att det inte var någon höjdare att sy i detta tyg, men det gick.  De är väldigt långa och för att de inte ska blåsa runt så fållade jag dem nedtill och nu sitter de där de ska. Sen blev det poolpremiär i trädgården för Tyris. Hoppas att solen håller vattnet någorlunda varmt så vi kan bada hela veckan. Skönt att få svalka sig lite. 

Hann även med en snabbis på loppis idag. Vad jag köpte visar jag imorgon men jag trodde då aldrig att jag skulle köpa saker till Tyra där också. 
Hmm, undrar vart jag ska åka för att bara köpa till mig själv:))3 kommentarer:

 1. *fniss* Det där känns igen, alltid när jag är på stan för att JAG behöver något så kommer jag alltid hem med något till Tyra… Det bara blir så:)
  Vi har med njutit av solen idag, underbart! Hon e så söt er lilla Tyra:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Blev ju toppen med gardinerna!
  Så söt hon är lillan, bilden på henne får mig att längta till vi flyttar till vårt hus i Oktober.. nästa sommar ska mina barn också få skutta i polen, i vår EGEN trädgård =)

  Ha en fin dag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt att kunna bada i pollen!
  Ha en finfin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera