söndag 6 januari 2013

Fortsätter att visa......mina älskade orkidéer

Det här är den absolut finaste och med fyra stänglar är den sprängfylld med blommor och knoppar. 
Jag önskar att jag vore bättre på att få dem att blomma om, men jag har ingenstans att ha dem när de blommar ut. Jag har inga lång gardiner att gömma dem bakom eller källarfönster mm. De är inte så fina att ha framme på fönsterbrädan utan blommor tycker jag. 


Det är skönt att få in lite färg till allt det vita nu. Vitt inne och vitt ute. 
Här har vi sparkföre som heter duga och Tyra älskar att åka. hon ärvde en liten spark från sina kusiner och den används flitigt kan jag lova. 

Vad har ni för blommor inne nu när julen är förbi?

Kan meddela att jag fått svar från kalenderföretaget och de hade tydligen haft fel inställning och ersätter givetvis för de som vi fått eller så gör de nya kalendrar gratis. Nu kommer det snart nya på posten. 
Tack för det säger en nöjd Teres

5 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Vilken tur att det löste sig med kalendrarna!

  Förutom orkidéer har jag mest gröna växter inne - och så pärlhyacinter och tulpaner förstås!

  Ha en fin söndag kväll. ^
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. så mycket fint det finns här :)
  inspirerande :)
  kika gärna inom min blogg :)
  .la petite perle

  SvaraRadera
 3. Hej Teres!
  Tack, ja jag tror Diesel kommer få det mycket bättre här hos oss:) Gissar också att han har lite skogskatt i sig snarare än perser, de har ju annat utseende i ansiktet..

  Vilka vackra orkidéer du har! Jag var på Blomsterlandet häromdagen och kunde inte motstå att köpa krokusar fastan det är så tidigt i januari:)

  Mysigt att ni kan åka spark! Vi har en men den får stå som prydnad utanför farstukvisten, all snö har regnat bort här i Göteborgstrakten.

  Ha en trevlig kommande vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Så bra att det löste sig med kalendrarna!
  Köpte lite våriga rosa primula idag för att ersätta alla vissna hyacinter lite här och var. Sen behövs det fyllas på med lite växter, kanske orkideer, synd bara att de inte är så roliga då de inte blommar… Vad gör du med dem då?
  Hmm, vitt ute har vi ju inte här. Det är blött, blött, blött och allt blir sååååå smutsigt….
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Älskar också orkideer! Och dom blommar villigt om här hos mej! Gömmer dom i badrummet på övervåningen, när dom har blommat över, och det dröjer inte länge innan en ny stängel tittar fram! Visst längtar man efter lite vårfärg nu! Krispigt rosa primula hade inte varit så dumt!!/Lila-Christina

  SvaraRadera