torsdag 31 januari 2013

Januari moodboardTorsdagstema i Fabriken är 
Januari moodboard

Januari för många betyder att nyårslöften börjar gälla, mot nya mål och nya utmaningar. 
Jag är ingen som avlägger nyårslöften och inte heller i år. Men däremot har jag två andra mål i livet och de har jag startat nu sen några veckor tillbaka. 
Mina mål handlar om sysselsättning och att må bra. 
Det kan göras på många olika sätt och det beror helt på hur man själv vill och kan. 
För mig handlar det om att få lite mer egentid tillsammans med en sysselsättning. När jag förra året beslutade mig för att sälja me&i kläder drog det igång. Jag får göra något jag gillar samtidigt som jag får lite tid med mig själv. Alla mår bra av egentid och det är ett måste tror jag. Det kan ju bara betyda en liten promenad själv ibland också. Det behöver inte vara stort.
När man är mammaledig är det vanligt att fastna i en bubbla och prioritera sig själv sist. 

Kika in på Fabriken och kika på fler Januari moodboard 


3 kommentarer:

 1. Ja du, i snart fyra år har jag hängivit mig åt mina barn, först min kille sedan också min lilla tjej. Jag blev/är en mamma som är med mina barn jämt och ständigt. Jag har bortprioriterat mig själv, för mycket, men där och då, har det känts som det enda rätta. Att det inte funnits utrymme för mycket annat än familjen. Innan jag fick barn tränade jag väldigt mycket, dansade speciellt. Under min senaste graviditet gick jag upp 47 kg och idag, 15 månader senare, har jag säkert 25 kilo kvar. Detta gör att jag inte mår så bra som jag önskar och därför har det blivit dags att ta tag i min egen hälsa och prioritera mig själv. För nu vill JAG det. Som i eftermiddag när sambon kommer hem, då tar jag träningsväskan och beger mig till simhallen för att simma en kilometer eller två, basta och relaxa lite i lugn och ro. Sedan kommer man hem och man har ny energi till barnen och sin partner:)

  Kram på dig och lycka till med dina mål:)

  SvaraRadera
 2. Ha en bra kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilken fin moodboard du gjort! Tycker verkligen du lyckats fånga härliga januari på ett kreativt sätt!

  Ha en skön avlsutning på veckan!

  SvaraRadera