måndag 28 januari 2013

Solens strålar & takdroppOhh lala. Idag har jag haft vårkänslor så in i bomben. Solen har skinit så där starkt hela dan att man knappt kunnat vara ute utan solbrillor. Det har droppat massor från taken och snöhögarna blir bara mindre och mindre. 
UNDERBART

Det sprang tre rådjur i mamma och pappas trädgård mitt på dagen trots att det är flera barn ute. De äter mat där då pappa matar dem med rådjursfoder. Varje år brukar man se magen växa på en av dem, ett eller två liv i magen som också ska gödas. Men jag har glömt att fråga pappa om någon är dräktig i år, men det kanske är lite för tidigt än.

Nu längtar jag tills jag får stoppa fingrarna i jorden och plantera ute. Visar några härliga bilder från vår köksträdgård i väntan

Vita pebbles intill singel och zink är så fint. 

Nu sitter jag och ångrar mig att jag tittade på väderprognosen. Vad säger den....... mer snö väntas på onsdag:(

Jaja, våren kommer ändå...

Tack snälla för era goa kommentarer om familjefotot 


6 kommentarer:

 1. Vår...ja gärna! Då måste jag har tittat samma vädret:( usch ingen mer snö! Önskar dig en skön vecka!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart familjefoto i förra inlägget!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åhhh vackert! Vill ha vååår nu, vill också fixa o ha lika fint som du.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder!!!!
  Ja nu längtar man allt lite… Oväder väntas här med på on-to, bläää. Just nu är det värsta slasket ute, hujedamig!
  Men om en vecka sitter vi på planet på väg till värmen på Kap Verde, jag fattar det inte riktigt, tänk att vi ska åka liksom:))))))))
  Hoppas du och din Tyra har en fin dag! Vi är hemma då Tyra har ont i halsen, vill inte riskera något nu utan tar det säkra före det osäkra:)
  Må gott!
  Kram anna

  SvaraRadera
 5. vad glad jag blir över att se att ni har lite vår! Här är det fortfarande helt vitt, men plusgrader. Jag är såå sugen på vår nu, trots att jag gillar vintern så har jag tröttnat nu. Vill vårpynta!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Nu får du mig att längta till sommaren!! Mysigt med rådjuren, skönt att höra positivt om dem och inte bara att de är skadedjur som många säger. Jag älskar alla djur!

  Såg du mitt svar om väskan? Om inte så är det en minikånken, Fjällräven. Inez fick den i present av min moster, den är jättefin och finns i många olika färger =))
  Kul att du la märke till att sonen pärlade med rosa pärlor ;) Du det är mycker rosa, dockor och "tjejgrejer" i hans intresse hihi.

  Kram och natti!

  SvaraRadera