fredag 12 november 2010

Förberedelsernas tid är här


Jag förstår inte, nu är det Fredag igen!
Jag hinner verkligen inte med känns det som och jag vet helt plötsligt inte hur jag ska hinna med allt.

Nu är det bara två veckor kvar tills julstjärnorna ska upp och julmarknaden. Sen kommer troligen våra vänner hem med sin lilla tös från landet långt borta 1a advent, jag tror att ALLT händer samtidigt. Så typiskt, vi som hade planerat att möta upp dem på Arlanda.

Först ska vi vänta hur länge som helst på att man kan börja pynta sen kommer allt på en gång och det blir panik. Därför har jag bestämt mig för att börjar lite sakta varje dag nu och idag blev det lite nytt i köksfönstret i form av en bur med kulor i fattigmanssilver. Gästerna på mannens kalas får väl en chock, men det bjuder jag på i år...

Jag kunde inte hålla mig från att köpa det störta zinkhuset heller. Nu har jag båda och de är så fina. Det lilla fick jag av mannen för några dagar sen. Så bra pris på dem.

När jag ändå är i farten idag så blir det en sats saffransbullar också. Degen står på jäsning nu och jag har köpt två paket saffran på Willys för endast 17kr/st. Spänd att se om det smakar lika som Santa Marias och Apotekets saffran. Sån skillnad på pris kunde jag inte låta bli att testa. Återkommer imorgon om smaken för de som är intresserade av en billigare variant saffran.

6 kommentarer:

 1. Vad bra att du har bestämt dig för att börja i tid med att pynta och fixa. Det är bra mycket bättre en att galet stressa i sista minuten.
  Vad fint det blev med kulorna där i buren.

  Ja mitt lökpaket har jag försökt att avbeställa sen 2 veckor tillbaka utan resultat och efter som det var förskottsbetalt så är det bara att bita i det lite sura äpplet.

  Kramar:)

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev med kulorna i korgen! Söta zinkhus med!

  Ha en fin helg!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Hej tycker de är helt ok att börja småpyssla nu redan. Jag har ju en minigran inne.
  Va fint de va med kulorna i buren. Jag ska ta o lägga kulor i min glaskupa tänkte jag. Brukar faktiskt ta in julgranen ca 2 veckor innan jul. För att sen hiva ut den redan 27 dec för då tycker jag att julen är slut. Hur gör du?

  Ha en skön kväll
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Så fina zinkhus du har! Visst kan man börja smyga fram julen lite, snart är det advent :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har :O) Fina ljushus.
  Mvh. Katarina.

  SvaraRadera
 6. Ska bli intressant att höra om saffranet :)

  Zinkhusen är verkligen fina!

  Kram Torparfrun

  SvaraRadera