lördag 20 november 2010

Ljusstake


Det har snöat så gott som hela dagen lång här och det är så fint.

Ni som känner mig vet att jag är lite allergisk mot adventsljusstakar, såna där elektriska. Det finns få som jag verkligen skulle kunna tänka mig att själv ha men hos andra kan det vara fint. Tror att det är vårt hem som inte passar ihop med ljusstakarna faktiskt.

Men idag så hittade jag en ljusstake för levande ljus och dessa tycker jag mycket om. Jag fick denna av min man idag när vi var ute och kikade lite i affärer. Den är verkligen fin och passade jättebra på bordet.
Lite skavd på det vita och en ganska ovanlig tror jag för jag har då inte sett den tidigare. Jag blev så glad och den får stå framme nu trots att det står God Jul på den.

Jag måste återigen tacka er för alla goa kommentarer jag får. Det värmer så oerhört att ni kikar in och lämnar ett trevligt avtryck. Även väldigt roligt att jag får respons på mina recept när ni själv har provat att göra det. Roligt att ni lyckas och att det smakar bra.
TACK!

16 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Ljusstaken var jätte fin! Nu tycker inte jag att det gör något om det står god jul, i vilken affär man går in i så är det god jul som gäller så då kan man lika gärna börja på hemma med:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken fin ljusstake du har fått! Vad snäll han är din man :) Visst kan du ha den framme nu - det är bara att njuta!
  Ha en skön lördagskväll!
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 3. Så vacker adventsljusstake du fått tag i.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Hej va fin din ljusstake va, snäll din man :)
  Tycker absolut att den ska stå framme nu, de är ju bara en vecka kvar till advent o butikerna är ju julpyntade till max. Klart vi också ska börja nu :)

  Ha en toppen helg
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Hejsan! En underbar ljusstake som absolut kan stå framme nu! Ha en fortsatt trevlig helg! kram Nina

  SvaraRadera
 6. Hej!!
  Ljustaken är jättefin!! Håller med om att det är finast med levande ljus men jag har en elektrisk som jag gillar. Ljustaken på bilden som du undrade över har jag köpt i en underbar butik som heter http://www.nicepresenter.se/ så är du i Örebrotrakten nån gång så kan jag rekomendera en tur dit!! Ha det så gott! Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 7. Åh så fin den var!
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 8. Jättefin!
  Fint att det stod God Jul också! =)

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Just adventsstake tycker jag det är jättesvårt och få till bra också, din nya är jättefin. Och inte vill man ställa undan den när den är ny, är ju advent jättesnart nu. Iår har jag använt 4 flaskor och ställt ljus i, men hittar inte mina zink-siffror.
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 10. Jättefin! Jag kan hålla med att det inte alltid är så vidare kul med dom elektriska adventsstakarna... Det är ju något speciellt med levande ljus ändå...
  Din ljusstake är jättefin, förstår att du är nöjd!
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 11. Vilken fin ljusstake du hittat! Har inte sett den modellen förut, fint när det står God jul. Ja gårdagen bjöd verkligen på snöväder! Regn var det söderut som sedan övergick till snö när man kom mer norrut. Ha en trevlig söndag kväll!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 12. Jätte söt ljusstake!
  Glöm bara inte att blåsa ut ljusen ;)

  Kram Torparfrun

  SvaraRadera
 13. Vilken underbar ljusstake. En sån skulle passa in här...
  Kul att du är med i min utlottning
  kram Agneta

  SvaraRadera
 14. Tänker du på sådana elljusstakar som är som ett V, ja fast upp och ned v? Sådana gillar jag inte heller, så de kommer inte in här heller! Däremot öser jag på med pappstjärnor!

  SvaraRadera
 15. Den är otroligt fin! En sådan skulle jag också vilja ha.
  Passar på att önska dig lycka till i utlottningen om en skylt från www.ramsign.se , kikade in på tävlingen nu när jag hittade länken i din högerspalt men var ju lite sent ute tyvärr. Riktigt fina skyltar var det iaf :)

  SvaraRadera
 16. Kan bara hålla med dig, underbar ljusstake!
  kram Nellie

  SvaraRadera