onsdag 10 november 2010

Vitt guld & vinster


Vitt guld!!!

Idag har jag skottat för första gången i vinter. Inatt vräkte det ner snö och jag vaknade halv fem av plogbilden som lät som ett åskmoln. Så det blev tidigt imorse för mig.

Vitt guld kallas snön på makens nya jobb. Dollartecken i ögonen på dem alla då de ser jobb jobb jobb framför sig och bra betalt, tågen måste ju fram och jag tror att SJ lärde sig en läxa förra året hoppas iaf. Härligt utbrister maken och jag ser på med STORA ögon. Ja ja, det är ju bra det trots att jag kommer att få spendera mer tid ensam hemma. Mysigt det med när man går åt rätt tid och har att pyssla med. Mig går det ingen nöd på.Fina vinster, kuddfodral House doctor från Årstidens bästa & hjärtskål och kolor från Vita huset 28 som jag hade turen att vinna. En tidig julklapp och jag är så GLAD och tacksam för dessa fina vinster. Tack!

Nu vet jag verkligen inte hur jag ska lyckas hålla fingrarna borta från alla julsaker sen snön kom. Jag vet att jag ledsnar om jag börjar redan och det känns fel, men hur motstår man frestelsen?

7 kommentarer:

 1. GRATTIS till dina superfina vinster =) Du är allt en liten turgumma hiih.
  Visst är det roligt att din man får jobba, men förstår dig att det blir lite ensamt. Där sitter vi i samma båt =( Min sambo är polis och jobbar skift. Är inte det allra roligaste direkt.
  Kram Fia

  SvaraRadera
 2. Jag vart också väckt av att de var ute och plogade byvägen. Tänkte att nu har det kommit jätte mycket snö men så farligt var det inte.
  Maken kom hem igår och är hemma en vecka innan har far iväg på nästa två veckors jobb så vi får börja förbereda lite inför advent redan nu. Myyys
  Kram Cathrine

  SvaraRadera
 3. Grattis till fina vinster!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Grattis!!! Kuddfodralet var ju såå fint:)

  Jag håller med dig om att det är svårt att låta bli att julpynta.....här kommer lite för varje dag upp;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till de fina vinterna! Kul :) Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis till de underbara vinsterna!
  Ha en fin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinsterna, ser gott ut! Ha en fin torsdag!
  Kram Pia

  SvaraRadera