fredag 9 september 2011

Fårskinn till rumpan

Hej!

Kall om rumpan är ingen höjdare. Nu har fårskinnet fått flytta in igen och barstolarna i köket har fått nya dynor i just fårskinn.
Jag valde de i grått, kändes mest passande hemma hos oss.Dessa finns just nu på Rusta och kostar endast 99kr/st. Stolarna kommer från Ikea.


 
Jag älskar verkligen fårskinn och har flera här hemma som pryder soffan, fotpallen mm under hösten/vinten. Både i korthårig grå och långhårig vit. Ikeas är verkligen prisvärda och där köpte jag även deras nyhet förra året, vit långhårig fårskinnsmatta med halkskydd under. Såååå fina och billiga!

Har ni börjat ta in era fårskinn än?
8 kommentarer:

 1. Så fint, o kall om rumpan vill man INTE bli!
  Äger tyvärr inga fårskinn men önskar mig några korthåriga grå, tycker dom är så snygga!

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Gokväll! Så fiina dom är gumman...Nää har ju inga fast tycker dom är så goa o fina.Får väl snart ta en tur till Ikea i Jönköping...Närmast för oss..Go fredag kväll...Kram gunilla

  SvaraRadera
 3. Love them!!! Önskar dig en toppenfin helg. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Jag såg de härliga fårskinnsdynorna även hos en annan bloggare häromdagen. Jag ska försöka åka och köpa några både hem och till stugan, för de är så snygga och praktiska.

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 5. Nej nå fårskinn har jag inte.

  Har ju två hundar så de passar inte på golvet. I rummet med matbordet har jag ju klätt stolarna med fuskfår flufftyg så där behövs inget. I köket har vi skinnstolar till ett ekbord så de går inte. Men där skulle jag göra vad som helst för ett vitt bord med vita stolar o lite fårskinn :) Men mannen tycker nog de är bortkastade pengar då vi köpte de här bordet tillsammans när vi flyttade ihop för några år sen. Men man får väl bearbeta honom lite:)

  Kanske ska skaffa de grå skinnen o lägga i kökssoffan för den blir nog kall i vinter. Ja men visst att jag inte tänkt på de, hihi
  Dina va superfina iaf

  Ha en skön kväll
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Gillar också fårskinn, vi har två fåtöljer med fårskinn framför tv:n... underbara. Sen har jag fårskinn liggande lite här och där...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Mina ligger kvar ute i uthuset men snart så, jag har ett litet getkillingskinn inne.Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag har en tävling där man kan vinna en valfri vara från Erikas Garderob eller Runns.se. Du får väldigt gärna vara med! :)

  http://vickelido.blogg.se/2011/september/vinn-valfri-vara-fran-erikas-garderob-eller-r.html

  MVH Victoria

  SvaraRadera