Är ni sugen på en enkel men ändå lite annorlunda efterrätt. Här har ni...
Chokladsoppa med vanilj
2 port
2dl grädde
100g Marabou choklad
1 vaniljstång
2dl vaniljglass
Koka upp grädde med den urgröpta vaniljstången och ta genast bort från plattan. Blanda i den hackade chokladen och rör tills den smält riktigt. Häll upp i fina skålar och ställ på bänken ca 1 timme. Vid servering läggs en kula vaniljglass i soppan.
Jag gillar denna när den är lite ljummen och glassen smälter lite.
Ett tips är att ta Marabou choklad Mint istället om man gillar mintsmaken. Då kan man också skippa vaniljstången.
Hur gått såg inte det ut nu då, mums.
SvaraRaderakram
Hanna
Det ser verkligen gott ut.
SvaraRaderakram
Hanna
"Chokladsoppa" låter verkligen underligt, men det här såg ju riktigt smarrigt ut!;) /Susanne
SvaraRaderaIgår fick jag ett jäng tidningar av svärmor. Där läste jag ett fint reportage om er! Kram och trevlig helg.
SvaraRadera