lördag 1 september 2012

Chokladsoppa med vanilj





Är ni sugen på en enkel men ändå lite annorlunda efterrätt. Här har ni...


Chokladsoppa med vanilj




2 port

2dl grädde
100g Marabou choklad
1 vaniljstång
2dl vaniljglass

Koka upp grädde med den urgröpta vaniljstången och ta genast bort från plattan. Blanda i den hackade chokladen och rör tills den smält riktigt. Häll upp i fina skålar och ställ på bänken ca 1 timme. Vid servering läggs en kula vaniljglass i soppan.
Jag gillar denna när den är lite ljummen och glassen smälter lite.

Ett tips är att ta Marabou choklad Mint istället om man gillar mintsmaken. Då kan man också skippa vaniljstången.


4 kommentarer:

  1. Hur gått såg inte det ut nu då, mums.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen gott ut.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  3. "Chokladsoppa" låter verkligen underligt, men det här såg ju riktigt smarrigt ut!;) /Susanne

    SvaraRadera
  4. Igår fick jag ett jäng tidningar av svärmor. Där läste jag ett fint reportage om er! Kram och trevlig helg.

    SvaraRadera