onsdag 25 augusti 2010

Pippi cardigan


God morning !Vad roligt att så många vill vara med i min utlottning av tavlorna. Spännande!Längtar som en tok på att brevbäraren ska komma med min senaste beställning.

Jag hann nämligen på en pippi cardigan igår när IN MY HOUSE fick hem dem. Sååå grymt snygga tycker jag. Känner mig som en liten flicka som är spänd inför sin första skoldag. Jag vill ha koftan nu!!!!!
Pippi cardigan 299kr hos IN MY HOUSE, bild lånad därifrån


Idag får det bli en dag som jag måste uträtta ärenden. Det ska köpas djurmat, handlas mat till oss och lite andra småsaker. Kan säga att det inte var det lättaste att få tag på den nya kattmaten till kissemissen som behöver specialfoder numera. Men skam den som ger sig


Ha en bra dag ALLA5 kommentarer:

 1. Hihihi...superfin! Har också sneglat på den.
  Jag blev klar med en pippitröja till lill*n igår :). Nu fattas "bara" ägaren ;).

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Den är sjukt snygg, jag vill oxå ha den, ska beställa om jag får lite över. Nu får du allt lägga ut en bild på hur snygg du är i den =)

  Kramis Catta

  SvaraRadera
 3. Koftan ser urmysig ut! Ja, det finns flera filmer i serien och vi har precis köpt oss två avsnitt. Den vi tittade på igår var helt OK. Det som är så mysigt med filmerna är ju språket och så miljön såklart (underbara scener från Sicilien)!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin o snygg tröja, och dessutom väldigt prisvärd....En sån skulle jag vilja ha! Må så gott! Kramis Therese

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg Cardigan, gillar Pippi tröjor!
  Såg himla mysig ut nu i höstrusket.

  //Mia

  SvaraRadera