tisdag 17 augusti 2010

Tick tack


Äntligen har jag hittat en klocka till köket. Ingen som jag tidigare har sett har varit tillräckligt stor eller så har de varit för dyra...
Idag har jag donat på i köket och börjat att ta in lite höst. Kökssoffan har fått komma in från altanen och så har jag sytt lite nya kuddar. Jag har länge varit i valet och kvalet vilket färgtema jag ska ha i höst/vinter.

Vad det blev för färger får ni se imorgon... den som väntar på något gott...Kissemissen har varit med mig hela tiden. Rapport från djurlivet så är han mycket piggare och han äter mycket bra.
När jag kom ner imorse så hörde jag något konstigt ljud från vardagsrummet. En liten fågel hade ramlat ner i skorstenen och sprang omkring i kaminen. Katterna satt samlade framför och de hade BIO och såg "Den lilla svarta fågeln i kaminen". Mycket roade var de och jag ringde efter pappa då maken var på jobbet. Han fick agera SOS.

En sotig pippi kom tillslut ut till det gröna och ridån gick ner på BIO. Kort sagt så såg alla tre katterna riktigt roliga ut där de satt på en rad och tittade på den svarta pippin.


4 kommentarer:

 1. Det är verkligen svårt med fina klockor. Tycker du gjort ett bra val. Jättefin!

  Härligt att ni kunde rädda pippin!

  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Den var verkligen jättefin klockan! Väntar på kuddbilderna..

  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se vad du valt för färg..
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Läser din blogg och inspireras över allt fint, är väldigt förtjust i tapen i inlägget och har tillbringat en stund nu i din blogg för att försöka hitta om du skivit vad den heter och är köpt, alltså tänkte på "tapetmärke" men hittar inget. Skulle vara dej evigt tacksam om du berättade det!

  Mvh Pernilla i Jämtland

  SvaraRadera