tisdag 23 april 2013

Fiskbensfläta & chockNu har Tyra så långt hår att det går hur lätt som helst att göra flätor. 
Det bästa av allt är att hon frågar efter det själv. Hon gillar att ha tofsar och flätor i håret och har nog som sin mamma insett hur skönt det är att ha håret uppsatt. Vi provade för första gången att göra en fiskbensfläta och det blev så otroligt fint på henne. Själv sa hon
- Lika som Askungen mamma!Ja, precis lika vacker som Askungen är hon. Det är ju inte konstigt att man springer och smånyper henne i de där härliga kinderna.

Annars kör vi väl på trädgårdsarbete för hela slanten nu va. Äntligen har det börja torka upp och dags att rensa bort allt som har vissnat ner i rabatterna. Man ska inte städa på hösten utan vänta till våren men inte för tidigt vet ni väl utan vänta lite så inte det friska som kommer upp under fryser. Än kan det bli riktigt kallt på nätterna.
Sen har det hänt något som fick mig att tappa hakan nästan. Jag la fram ett förslag till maken IGEN, ni vet så där lite snyggt som bara tjejer kan;) Ett trädgårdsprojekt som han har nekat i alla år trots att han vet att det är min största önskan (jag har inte ens fått berätta klart). Jag kan inte lägga det på hyllan utan brukar ta upp det ibland så där lite löst, de gånger det känns bra att säga det. Denna gång ville han veta lite mer hur jag tänkt mm och så säger han
- Ja, det låter GANSKA mysigt faktiskt. Vi får väl spåna lite då kanske.

Hjälp, stoppa tiden och nyp mig!!!!
Vad sa han?
Nu vågar jag inte berätta vad projektet är (min pappa läser bloggen och han kommer att få fnatt så det riskerar jag inte). Men det är inget tok som en pool eller nåt sånt. Hmm, hoppas jag får återkomma med detta nu och jag ska gå försiktigt fram.  Jag vill ju faktiskt att båda ska vilja något som gäller vårt hem.
Men jag måste säga att det ibland kan vara en härlig upplevelse att få en så positiv kommentar när man trånat i över sju år på något.

Wish me luck
10 kommentarer:

 1. Å men sötaste!!! vad fin! :))
  Oj vad jag blev nyfiken nu! På det där trädgårdsprojektet...väntar med spänning! ;) Själv har ju jag också ett som jag banne mig ska genomföra den här sommaren! Tredje gången gillt ska det nog gå vägen! Första sommaren jag skulle till blev jag sjuk (hela sommaren) och förra året regnade allt bort som du vet! Så nu känner jag på mig att det nog ska gå... :))

  Vad fantastiskt roligt det var med livräddning! Barnen tyckte också det var skoj! Nytta med nöje kan man säga att det vart! ;)

  Kram Bettan

  SvaraRadera
 2. Hi,hi...vad härligt beskrivet, grattis = ), det gäller att vara envis och köra taktiskt = ).

  Grattis till att han äntligen kommit på kloka tankar!

  Kraaam L-L

  SvaraRadera
 3. Så fin hon blev :) Jag får inte längre "pilla " med min dotters hår. Hon är nu snart 13 år och vet precis hur hon vill ha det..
  Nu blir man allt nyfiken på vad ni har på "G" ! Ska bli spännande att följa :)
  / Sylvia

  SvaraRadera
 4. Men åhh va härligt o äntligen få respons.
  Ja jag håller tummarna så jag får se va de blir av de :)

  Va fin hon är i håret din lilla goa tjej.
  Önskar jag kunde göra fläta på min tjej.
  Hon har jättelångt o fint tjockt hår men är håröm som tusan. Så vi har tofs dygnet runt. Ibland vill hon ha utsläppt men de blir så himla trassligt på engång.
  Hmm får väl öva då.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Hoppas att din önskan går i uppfyllelse. Jag håller tummarna även om jag inte vet vad det är.....
  Ha det gott!
  // Britta

  SvaraRadera
 6. Javisst, har du en liten Askungetjej och vad fin flätan var! Åhh, vet precis. Ibland håller man på och tappa hakan och då är det bara att spinna på och hoppas på det bästa... Lycka till och jag håller tummarna!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 7. Håller tummarna för att din dröm går i uppfyllelse! Spännande :o)

  //Linda

  SvaraRadera
 8. å hua så spännande, undrar vad det är ;)) Så fin hon är lilla Tyra med sin fläta!
  Kram susanne

  SvaraRadera
 9. Hon är verkligen som en riktig docka!
  Fler som använder långsamt och lagom avvägt tjat hör jag... Själv är jag fullblodsproffs, hihi.
  Kram Lillbovillan

  SvaraRadera