onsdag 10 april 2013

Jodå, det är faktiskt sant


Vi har faktiskt plastblommor inomhus och jag måste väl visa er för att ni ska tro på det. Jag kan ju knappt tro det själv så jag förstår att ni tappade hakan. Men bra blev det i tvättstugan nu och lite grönska gav en ombonad miljö. Men jag vet inte om jag kan sträcka mig så långt och säga att det kommer in fler, men man ska väl aldrig säga aldrig. De passar perfekt till de mindre fönstren dit solen knappt når. 

Tyvärr blev det ingen helhetsbild idag då tvättberget tog över rummet. Måste nog skaffa mig en vikare och en robot som sen hänger in i garderoberna.

Nu har Tyra sovit två nätter i sin nya säng (fast enligt henne heter det inte nya sängen utan stora sängen). det går jättebra och hon ligger och väntar tills vi hämtar henne på morgonen, hon kliver inte ur själv. Första natten tog det lite längre tid innan hon somnade, hon var så fascinerad av sänghimmeln. 

Vet ni, jag gav en liten pik till maken i helgen och sa att jag åker och köper fönsterfoder själv snart och sätter upp i Tyras rum. Vips, igår kom han hem med foder och tänk så fort det kan gå ibland. 
Jaja, hot hit och hot dit. Man kanske kan kalla det så också, beror väl helt på om maken tycker det är så illa om jag skulle göra det själv:))

Nu ska de bara upp också;)

5 kommentarer:

 1. Men du, du behöver inte skämmas vännen, de passar ju jättefint där. Jag har också ett par (men schhhh!!! säg inget!! ;-))
  Och en sån där pik behövs ju då och då till våra makar, haha!
  Kram! Judita

  SvaraRadera
 2. De var ju riktigt fina, just sånt där gräsaktigt kan jag tänka mig i badrummet :)
  Nu är det mycket man vill se, helhetsbild i tvättstugan, och Tyras nya säng såklart!!
  Gullig och duktig hon är som sover själv och väntar snällt på morgonen, stora tjejen :)

  Ha en härlig dag vännen!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Har kanske inte plastblommor..men blommor i konstmatrial..och det är typ samma ;)
  I vissa rum och nu när solen börjar värma tycker jag att det är helt ok....hortensior dricker ju ofatbart mycket vatten...och soliga fönster gillar de INTE...men med "fuskhortensior...så SER fönstern fina ut :)
  Ha en riktigt fin dag
  Eva

  SvaraRadera
 4. På övervåningen har barnen gröna plastväxter i sina fönster. Det passar oss perfekt eftersom jag bara glömmer att gå upp dit och vattna och de riktiga växterna dör. :) Annars gillar jag verkligen inte fejkblommor.

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 5. Helt okej! Till och med den bäste skulle behövt såna ibland! ;) Och det där med en robot i tvättstugan! Ja tack!! :) Är nog det absolut tråkigaste i ens hushåll kan jag lova, även här!
  Vad roligt att du fick fart på mannen i a:fall! Ha ha! :))

  Influensan härjar här hemma! Svart på vitt av en läkare på tre snabba... sekunder typ!!! ;) Tack för dina tips!

  Kram Bettan

  SvaraRadera