onsdag 3 april 2013

Runda Vitaminer


Hej hopp, redan onsdag (tycker det var söndag nyss).
Vitaminer får vi mycket av när vi har så strålande väder nu. Solen är ens bästa energitank. Men även fruktfatet är viktigt och här hemma har årets första vattenmelon kommit hem. En liter en som låg där och såg så god ut. Både Tyra och jag älskar frukt och den tredje i vår familj ser det som ett nödvändigt ont:))
Häromdagen när vi åt tunnbrödsklämmor så tyckte han att det var på tok för mycket ogräs i mackan. Men nu mera kan jag iaf hota med att han M Å S T E smaka, är man pappa så är man och är det någon som härmar så är det just barn. 




Nä, nu är det bäst att göra sig i ordning för storhandling. Maten kommer ju inte hem av sig själv (om man inte kör med matkasse då). Det är ett nödvändigt ont för mig ibland, handla mat. 

Onsdagar eller torsdagar är storhandling hos oss. Fredagar vill vi ha allt klart och varför trängas med alla andra som handlar då:)


3 kommentarer:

 1. Men ååååå! Nu måste jag köpa vattenmelon, så himlans gott! Får äta den i solen och blunda så känns det ju nästan som sommar :)

  SvaraRadera
 2. Åhh, melon som är så himla gott! Storhandla får jag i princip göra två gånger i veckan, eftersom vi är så många... Vill helst inte heller trängas på fredagar, men ibland blir det så i alla fall... Såå sööta de där Maileg-kaninerna är, förstår att du var tvungen att knäppa ett kort...

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Gott, ja här blev det honungsmelon som du såg :) längtar till sommaren, då ska vi möla (fattar du det ordet eller?) vattenmelon så det sprutar ur öronen ;)
  Apropå den 3:e i din familj så hade jag slängt på ännu mer ogräs bara för att retas hihi, nä då, man ska väl vara snäll..

  Ja du, hur jag orkar? Har väl damp, adhd eller nåt annat överaktivt i mig, fast jag skippar gärna diagnos, klarar mig ändå ;) Tur att du inte ville ha det där kilot förresten, för blir jag av med mer kan man nog använda mig som tandpetare haha.

  Du är härlig du, kram på dig, och natti..
  Catta

  SvaraRadera