torsdag 16 maj 2013

På köksbordet denna torsdag


Hmm, på vårat köksbord sommartid är det mestadels rammel och pysselgrejor. Eftersom vi äter ute på altanen hela sommaren så blir det ett avlastningsbord inne. Varför? Bekväm är enda anledningen. 

Men just kan väl visa en glimt (efter lite röjande). Ni vet väl att vi bloggare ljuger, eller inte ljuger kanske men inte visar hela sanningen jämt:) Det kan se helt underbart ut i ett hörn men skulle man visa hela rummet så vore det inte lika fint alla gånger. Så klart att man ibland flyttar undan hushållsrullen, tallriken, jackan, tidningen mm ibland innan man fotar. Det beror ju helt på vad man ska visa mm. På den här punkten tror jag ALLA bloggare känner sig träffad någon gång;)

Men just nu då, en stor basilika i kruka, en glasflaska med ett halvt brunnet stearinljus och en vit fågel. Duken ligger kvar också... det trodde ni inte va:)


Härliga torsdag och vi njuter av att värmen har kommit tillbaka lite igen.
Idag ska det rensas lite ute och jag ska ut och kika om Lantliv sommarhem kommit till butikerna idag. Det är en tidning som man bara drömmer sig bort i och så roligt att läsa om andra sommarhem. 

Vad hittar ni andra på?

1 kommentar:

  1. Så fint på ditt bord! Visst är det så att det stökiga behåller vi bakom kameran ;)
    Tack för tipset om pallkragarna, kram Suss

    SvaraRadera